Λουί Ντε Φινές στα παλιά σφαγεία

Την ταινία του Εντουάρ Μολιναρό «Εγώ, δυο γυναίκες και τρεις βαλίτσες»  (Γαλλία 1967, 85’) με πρωταγωνιστές τους Λουί ντε Φινές, Κλοντ Ρις προβάλλει σήμερα Δευτέρα, 28 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών.

Η προβολή φιλοξενείται στον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δημήτρης Χατζής» στα παλιά σφαγεία, στο πλαίσιο του θερινού σινεμά «Με αγιόκλημα και γιασεμιά».

Σχετικά με την ταινία αναφέρει ο ειδικός συνεργάτης του Πνευματικού Κέντρου,Παναγιώτης Κράββαρης: «Ο υστερικός μεγαλοεπιχειρηματίας Μπερτράντ Μπαρνιέ, ξυπνά απρόθυμα στην πολυτελή βίλα του από έναν υπάλληλό του, τον Κριστιάν, που ζητά επίμονα να τον δει. Ο Κριστιάν αποκαλύπτει ότι υπεξαίρεσε μεγάλο ποσό από τα κέρδη της εταιρείας, το οποίο όμως δεν μπορεί να καταγγελθεί στην αστυνομία γιατί θα μπλέξει νομικά τον Μπαρνιέ. Το ποσό της υπεξαίρεσης βρίσκεται σε κοσμήματα σε μια μαύρη βαλίτσα με την οποία ο Κριστιάν εκβιάζει τον Μπαρνιέ να τον κρατήσει υπάλληλό του και μάλιστα με μεγάλη αύξηση στο μισθό του. Ο λόγος; Θέλει να παντρευτεί την κόρη του μεγαλοεπιχειρηματία και να της χαρίσει μια πολυτελή ζωή, όπως ο πατέρας της μέχρι τώρα. Είναι όμως η κόρη του Μπαρνιέ αυτή που έχει ο Κριστιάν κατά νου; Αυτή είναι η αρχή μιας θεότρελης μέρας για τον Λουί ντε Φινές στο ρόλο του Μπαρνιέ, που θα προσπαθήσει να βγάλει άκρη με μια σειρά ανελέητων συμπτώσεων, λαθών και ανατροπών».

Είσοδος ελεύθερη. 


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.