Λύσεις για τη στέγαση αναζητά ο Δήμος Ιωαννιτών

dimarxeio1

Με στόχο τον άμεσο συντονισμό δράσης της Δημοτικής Αρχής Ιωαννίνων και την οριοθέτηση των αρχικών προτεραιοτήτων, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου, όπου δόθηκαν οι πρώτες κατευθυντήριες οδηγίες από τον Δήμαρχο Ιωαννιτών Θωμά Μπέγκα.

Η Εκτελεστική Επιτροπή απαρτίζεται από τον Δήμαρχο και τους αντιδημάρχους, ενώ παρίσταται στις συνεδριάσεις της ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου και όπου απαιτείται οι πρόεδροι των Νομικών Προσώπων.
Από τον Δήμαρχο ζητήθηκε η άμεση ιεράρχηση των προτεραιοτήτων του κάθε τομέα ευθύνης των αντιδημάρχων, σε συνδυασμό με την κατάρτιση του προϋπολογισμού, διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτό το διάστημα από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών. 

Έτσι στην επόμενη συνεδρίαση της Ε.Ε. – που θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα-  θα προσδιοριστούν οι συγκεκριμένες δράσεις που θα περιληφθούν στον προϋπολογισμό του 2015.

ΣΤΕΓΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΗ

Στη συνεδρίαση της Ε.Ε. αποφασίστηκε να καταρτιστεί η βέλτιστη πρόταση για τη στέγαση των υπηρεσιών του Δήμου. Μια πρόταση που θα συνδυάζει την καλύτερη αξιοποίηση των ιδιόκτητων ακινήτων του Δήμου Ιωαννιτών με την αποδοτικότερη λειτουργία των υπηρεσιών του, τονίζεται σε ανακοίνωση της δημοτικής αρχής.
Επίσης τέθηκαν οι  βασικές αρχές λειτουργίας της Διοίκησης, σε συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου. Συζητήθηκαν ζητήματα επικοινωνίας του πολίτη με τις υπηρεσίες του Δήμου και αποφασίστηκε να ξεκινήσουν άμεσα ενέργειες για την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών ώστε να γίνουν πιο αποτελεσματικές στην εξυπηρέτηση των πολιτών.


Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.