ΚΠΕ Κόνιτσας-Πραμάντων:Ημερίδα για την περιβαλλοντική εκπαίδευση

tzoumerka

Την Τρίτη, 14 Οκτωβρίου

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κόνιτσας – Πραμάντων σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου και τους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας και Εκπαίδευσης Ν. Ιωαννίνων διοργανώνουν, στα πλαίσια της Εβδομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, ημερίδα που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Η ημερίδα με θέμα: «Περιβάλλον και Κοινωνία – Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και   Δίκτυα Π.Ε. των Κ.Π.Ε. της Ηπείρου » θα υλοποιηθεί την Τρίτη, 14 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων «Δημήτριος Χατζής» (παλαιά σφαγεία).

Για το τρέχον σχολικό έτος το θέμα που ορίζει το Υπουργείο Παιδείας για το Διαγωνισμό ‘Δημιουργίας Αφίσας’ είναι «Περιβαλλοντικές Δράσεις στο Κοινωνικό Σχολείο». Οι Υπεύθυνοι Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  και Σχολικών Δραστηριοτήτων και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων θα φροντίσουν ώστε οι μαθητές να αποτυπώσουν στην αφίσα δράσεις για το περιβάλλον που θα άπτονται των θεμάτων του Κοινωνικού Σχολείου, π.χ. άσκηση και περιβάλλον, ο λαχανόκηπος του σχολείου μας κλπ.

Οι εκδηλώσεις για τη βράβευση της καλύτερης αφίσας θα πραγματοποιηθούν κατά την Εβδομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του επόμενου σχολικού έτους, 2015-2016.


 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.