Κώστας Μπάρκας: Οι μέρες τους είναι μετρημένες

Με δήλωσή του ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, αναφέρεται στο αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.

Ο κ. Μπάρκας δήλωσε: «Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, διέλυσε κάθε πρόσχημα νομιμότητας της κυβέρνησης και της πολιτικής της. Ταυτόχρονα, το μήνυμα  των πολιτών της Πρέβεζας είναι καθαρό και δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον η πρώτη δύναμη στο νομό Πρέβεζας, σημειώνοντας αύξηση των δυνάμεων του, σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του 2012. Οι μισθωτοί, οι άνεργοι, οι αγρότες, οι συνταξιούχοι και ειδικά οι νέοι, συγκροτούν όλο και πιο δυναμικά την κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία που θα οδηγήσει τη χώρα, σε ένα μέλλον χωρίς μνημόνια, με δουλειά και δικαιοσύνη για όλους και όλες.

Η ΝΔ γνώρισε εκλογική και πολιτική καθίζηση, με την δύναμη της να έχει περιοριστεί σημαντικά και να αποτελεί πλέον τη δεύτερη δύναμη στο νομό, όπως και στην χώρα.

Το κεντρικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ «Πρώτη Φορά Αριστερά» επικροτήθηκε και έγινε πραγματικότητα από την ψήφο του λαού, παρά την πρωτοφανή προπαγάνδα του φόβου. Αυτή η ιστορική νίκη, επιταχύνει τις εξελίξεις και θέτει το ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνιστή.

Οι μέρες τους είναι μετρημένες».

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.