Κωπηλασία: Θριάμβευσε ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων

Στο 80ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων ήταν και φέτος ο μεγάλος θριαμβευτής του 80ού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασία.

Οι αγώνες της δεύτερης φάσης (Παίδες, Κορασίδες και ΑΜΕΑ), πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Ιουλίου στη λίμνη Παμβώτιδα, κάτω από άριστες καιρικές και αγωνιστικές συνθήκες, αλλά και παρουσία εκατοντάδων φίλων της κωπηλασίας στις εξέδρες του Κωπηλατικού Κέντρου.

Οι νεαροί κωπηλάτες του ΝΟΙ κατέκτησαν πέντε χρυσά κι ένα χάλκινο μετάλλιο κι άφησαν πίσω τους τα δύο σωματεία από το Βόλο, τον ΟΕΑ ΝΑΒ με ένα χρυσό και τέσσερα ασημένια μετάλλια και το ΝΟΒΑ με ένα χρυσό, δυο ασημένια κι ένα χάλκινο.

Στο σύνολο και μαζί με τους αγώνες της πρώτης φάσης ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων κατέκτησε συνολικά 35 μετάλλια (23-3-9). Στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο ΕΝΟΑ με εννέα (6-1-2) και στην τρίτη ο ΝΟΘ με δεκαέξι (5-8-3).

Και στη συνολική βαθμολογία του φετινού πρωταθλήματος ο ΝΟΙ ήταν πρώτος με 313 βαθμούς, ακολουθούμενος από το ΝΟΘ με 126 και το ΝΟΒΑ με 123,5. Ξεχωριστή στιγμή ο τελικός του διπλού σκιφ ΑΜΕΑ (φωτο)  όπου νικητής αναδείχθηκε ο ΝΑΣ με τους Καρέλη-Αναστόπουλο και δεύτερος ήταν ο ΟΦΘ με τους Μπουλιώνη -Ρούκα. Και τα δυο πληρώματα γνώρισαν την αποθέωση κατά τον τερματισμό τους

Στα Γιάννενα βρέθηκαν συνολικά 340 αθλητές και αθλήτριες από 28 σωματεία.


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.