ΚΚΕ: Εκδήλωση για ανεργία, νέα ζευγάρια στα Καρδαμίτσια

Σήμερα από τις 8 το απόγευμα

«Ανεργία και νέα ζευγάρια- Η δική μας αλληλεγγύη, έχει ταξικό πρόσημο» είναι το αντικείμενο εκδήλωσης την οποία διοργανώνει σήμερα Τρίτη, 21 Ιουλίου από τις 8 το απόγευμα στην πλατεία των Καρδαμιτσίων, στα Γιάννενα το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος.

Η εκδήλωση ξεκινά στις 8 το απόγευμα με συζήτηση και προβολή ντοκιμαντέρ για την ανεργία. Ακολουθεί χαιρετισμός στις 9 το βράδυ και στη συνέχεια συναυλία με λαϊκή και ρεμπέτικη μουσική. Στο χώρο θα λειτουργούν παιδότοπος, μπαρ και βιβλιοπωλείο.

«Ιδιαίτερα τώρα να διεκδικήσουμε οργανωμένα, μέσα από το σωματείο, το σύλλογο, στην οργάνωσης της πόλης, στην λαϊκή επιτροπή της γειτονιάς μας. Να οικοδομήσουμε τη Λαϊκή Συμμαχία από τα κάτω.

Γιατί , ενώ υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις – με βάση τα επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας-για πλήρη και σταθερή δουλειά για όλους με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα, για μείωση της εργάσιμης ημέρας, αύξηση του ελεύθερου χρόνου ετοιμάζουν για εμάς και νέο εργασιακό μεσαίωνα.

Έλα στην εκδήλωση να συζητήσουμε διατηρώντας τις όποιες επιφυλάξεις και απόψεις σου. Να σχεδιάσουμε την οργανωμένη μας αντίδραση, την οργανωμένη μας αλληλεγγύη στην τάξη μας και τα παιδιά της!», τονίζεται μεταξύ άλλων στο σχετικό κάλεσμα.


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.