Κι άλλο περιστατικό με Σύριους μετανάστες στην Ηγουμενίτσα

Δεύτερο περιστατικό σύλληψης Σύριων μεταναστών χωρίς χαρτιά στην Ηγουμενίτσα, μέσα σε δύο ημέρες.

Έπειτα από τους οκτώ Σύριους οι οποίοι συνελήφθησαν στο Λαδοχώρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης, 23 Σεπτεμβρίου, άλλοι τέσσερις μετανάστες από τη δοκιμαζόμενη χώρα συνελήφθησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, 25 Σεπτεμβρίου, αυτή τη φορά στην Ηγουμενίτσα.

Δικυκλιστές αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, στην Νέα Παραλιακή Οδό της Ηγουμενίτσας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 46χρονος Σύριος και διαπίστωσαν ότι μετέφερε τέσσερις ομοεθνείς του, (τρεις άνδρες ηλικίας 35, 36 και 32 ετών και μία 35χρονη γυναίκα), με σκοπό να διευκολύνει την έξοδό τους από τη χώρα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας κατά τον έλεγχο, οι Σύριοι κατείχαν και επέδειξαν τέσσερις πλαστές ταυτότητες Ιταλίας, που όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχαν προμηθευτεί στην Αθήνα έναντι του χρηματικού ποσού των 2.000 ευρώ.

Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με ιταλικές πινακίδες που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά, τέσσερις πλαστές ταυτότητες Ιταλίας, τέσσερα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο.


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.