Οι Universe217 στον Πολυχώρο Αγορά

Ανοίγουν οι Last Shot

Οι Universe217 έρχονται για ένα και μοναδικό live στα Ιωάννινα την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 στον Πολυχώρο Αγορά, σε μια συναυλία που δεν χάνεται!
Η μπάντα, είναι από τις καλύτερες παρουσίες στο χώρο της ελληνικής metal σκηνής και τα καταφέρνει περίφημα σε ένα πολύ «δύσκολο» χώρο, στον experimental doom ήχο, με τη χαρακτηριστική εκπληκτική φωνή και σκηνική παρουσία της Τάνιας Λεοντίου, αλλά και την «ατσαλάκωτη» rhythm section των Nick και Μάνου, καθώς και τις κιθαριστικές φράσεις του Μάνου Γεωργακόπουλου.
Από τη δημιουργία της το 2005, η μπάντα που έχει βάση την Αθήνα έχει κυκλοφορήσει 3 albums, 2 ΕΡs και split 7’’ singles. Έχουν δώσει δεκάδες συναυλίες σε όλη τη χώρα, ενώ έχουν παίξει support σε μια σειρά μεγάλα ξένα συγκροτήματα που εμφανίστηκαν στη χώρα μας: Amenra, Anathema, Madder Mortem, Neurosis, OM, Saint Vitus, Samsara Blues Experiment, Scott Kelly, Wovenhand.
To φετινό και πιο πρόσφατο ΕP τους, το Ease, είναι και αυτό που σηματοδοτεί την «έφοδο» στο εξωτερικό, καθώς κυκλοφορεί από τη γνωστή γερμανική δισκογραφική εταιρία Ván Records, η οποία μετράει στο δυναμικό της μπάντες όπως οι Year Of The Goat, Attic, Castle – Metal Band, Atlantean Kodex, Necros Christos, The Ruins Of Beverast, Vanderbuyst κ.α. Από τη Ván κυκλοφορεί σε όλη την Ευρώπη και το τελευταίο τους LP, το Never του 2103. Όλες οι κυκλοφορίες τους θα υπάρχουν στον Πολυχώρο Αγορά, στις 21 Νοεμβρίου.
Τη συναυλία θα ανοίξουν οι «δικοί» μας LAST SHOT: «A kind of Southern. A kind of Stoner. A kind of Rock. A kind of a Last Shot», όπως λένε και οι ίδιοι.

http://universe217.bandcamp.com/
www.facebook.com/pages/Universe217
www.facebook.com/lastshotioannina
www.facebook.com/pages/Bullet-Productions

 

Ώρα: 21.30
Είσοδος: 6 ευρώ
Προπώληση: Manthos optical (Αβέρωφ 16)


 

 

 

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.