Οι τιμές για τα διαρκείας του ΠΑΣ Γιάννινα

Στην κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2014-2015 του ΠΑΣ Γιάννινα. Η φετινή καμπάνια έχει σύνθημα: «ΟΛΟΙ, είμαστε η ομάδα… είμαστε ΟΛΗ η ομάδα».

Όπως τονμστηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου η τιμολογιακή πολιτική στηρίζεται σε μειωμένες τιμές και σε καινοτομίες και παροχές, ενώ αποβλέπει σε μια δικαιότερη αντιμετώπιση των φιλάθλων που θέλουν να στηρίξουν την ομάδα, στην προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων και διαφορετικών κατηγοριών του φίλαθλου κοινού, στην όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση τους

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΙΜΩΝ

-Μεγάλη Σκεπαστή 150 ευρώ

-Μικρή Σκεπαστή 100 ευρώ

-VIP πλαστικά 200 ευρώ

-VIP Δερμάτινα 250 ευρώ

-Θύρα 5 (Gold) 500 Ευρώ

-Παιδικό εισιτήριο: 50

-Μαθητικό εισιτήριο, μεγάλη σκεπαστή: 120 ευρώ – Παλιά Σκεπαστή: 80 ευρώ.

-Γυναικείο εισιτήριο,μεγάλη σκεπαστή: 120 ευρώ – Παλιά Σκεπαστή 80 ευρώ .

-Εισιτήριο – υπερηλίκων – ΑΜΕΑ: μεγάλη σκεπαστή 120 ευρώ : 120 – Παλιά Σκεπαστή 80 ευρώ

-Εταιρικό εισιτήριο: μεγάλη Σκεπαστή: 120 ευρώ – Παλιά Σκεπαστή: 80 ευρώ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

Θέσπιση παιδικού εισιτηρίου διαρκείας

Θέσπιση μαθητικού εισιτηρίου διαρκείας

Θέσπιση εισιτηρίου διαρκείας ανέργων-υπερήλικων-ΑΜΕΑ

Θέσπιση γυναικείου εισιτηρίου διαρκείας.

Θέσπιση εταιρικού εισιτηρίου διαρκείας

ΠΑΡΟΧΕΣ

Κάθε κάτοχος διαρκείας δικαιούται έκπτωση 15% από το κατάστημα της ομάδας.

Κάθε κάτοχος διαρκείας θα συμμετάσχει σε κλήρωση προσφορών προϊόντων από χορηγούς της ομάδας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Α. ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: Αφορά εισιτήρια για φιλάθλους που δεν υπάγονται σε ΚΑΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.

Β. ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: Αφορά εισιτήρια για φιλάθλους, ιδιοκτήτες ή υπαλλήλους, μιας και μόνο εταιρείας (min 10 άτομα) Για κάθε κατηγορία, απόκτησης εισιτηρίου διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2014-15 (ανανέωση ή νέα εγγραφή σε οποιαδήποτε κατηγορία) είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας του κάθε ενδιαφερόμενου και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ.

Για την απόκτηση του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη η παρουσία του αγοραστή για την έκδοση κάρτας φιλάθλου σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 62038, υπουργική απόφαση.

Το εισιτήριο διαρκείας ισχύει για τους εντός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος και ΦΙΛΙΚΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ καθ όλη την διάρκεια της σεζόν.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μετρητά, είτε όλο το ποσό με την παραλαβή είτε 40% με την παραλαβή, ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΕ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ ΕΩΣ 30-8-2014

ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Παιδικό : Αφορά εκπτωτικά εισιτήρια για παιδιά ηλικίας έως και 12 χρονών , συγκεκριμένα τα παιδιά με ημερομηνία γεννήσεως μετά την 1/1/2002. (50 ευρώ). Για την απόκτηση Παιδικού εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση και πιστοποιητικού γέννησης του παιδιού. Για την είσοδο και παραμονή του στο γήπεδο ο ανήλικος κάτω των 12 ετών πρέπει να συνοδεύεται από ενήλικα, τη σχετική δε ευθύνη αναλαμβάνει/-ουν πάντα ο ασκών/οι ασκούντες τη γονική μέριμνα.

Μαθητικό : Αφορά εκπτωτικά εισιτήρια αποκλειστικά για μαθητές ηλικίας 13-18 χρονών. Απαιτείται η πιστοποίηση της μαθητικής του ιδιότητας, και έγγραφη συναίνεση του/των ασκούντος/-ων τη γονική μέριμνα.

Άνω των 65 : Αφορά στα εκπτωτικά εισιτήρια για άτομα άνω των 65, συγκεκριμένα τα άτομα με ημερομηνία γέννησης πριν από και την 31/12/1949.

Α.Μ.Ε.Α. : Αφορά στα εκπτωτικά εισιτήρια ΑΜΕΑ Απαιτείται αποδεικτικό έγγραφο.

Ανέργους : Αφορά στα εκπτωτικά εισιτήρια για ανέργους. Απαιτείται ισχύουσα κάρτα ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ.

Γυναικεία.

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ

1Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΩΛΗΣΗΣ

Από την 5η Ιουνίου μέχρι και την 5η Ιουλίου. Δικαίωμα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για ανανέωση των εισιτηρίων τους αποκλειστικά για τις ίδιες θέσεις που είχαν το 2013-14, αλλά και κάθε διαθέσιμη ελεύθερη θέση. Την ίδια περίοδο θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας σε όποιες θέσεις από τις θύρες που χρησιμοποιήθηκαν τη φετινή περίοδο παραμένουν ελεύθερες.

2Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΩΛΗΣΗΣ

Την 6η Ιουλίου: Απελευθέρωση όλων των θέσεων των φετινών κατόχων που δεν έχουν ανανεωθεί. Κανονική διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, στο σύνολο των ελευθέρων θέσεων.

Το εισιτήριο διαρκείας ισχύει για τους εντός έδρας ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ και ΦΙΛΙΚΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ .

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.