Οι O.M.N.I.A. επανασυνδέονται στη σκηνή του Πολυχώρου Αγορά

Μαζί τους οι Insomnia band

Πριν από 15 χρόνια, οι Ο.Μ.Ν.Ι.Α. ξεκίνησαν το μουσικό τους ταξίδι και την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 θα βρεθούν και πάλι στο σημείο αφετηρίας.
Η Bullet productions παρουσιάζει τους Ο.Μ.Ν.Ι.Α. live στον Πολυχώρο Αγορά, στις 28 Νοεμβρίου 2014 για μια μοναδική συναυλία. Μαζί τους, σε ένα ειδικό reunion show που δεν πρέπει να χάσει κανείς, special guests θα είναι οι Insomnia band.
Οι Ο.Μ.Ν.Ι.Α. ξεκίνησαν με βασικό συντελεστή τον τραγουδιστή Αλέξανδρο Θεοδωρή, και δίπλα του, τον Φώτη Κασιμάτη στο μπάσο. Το 2011 αποφάσισαν να μπουν στο στούντιο για τον πρώτο τους δίσκο το «Ήρθε η ώρα». Ήδη είχαν γράψει άπειρα συναυλιακά χιλιόμετρα και συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες. Το cd κυκλοφόρησε στις 11/12/2013, πριν από ένα χρόνο σχεδόν, από την εταιρεία PROTASIS MUSIC PUBLISHING και περιλαμβάνει 9 τραγούδια (οκτώ με ελληνικούς στίχους και ένα με ξένους στίχους).
Ο Κώστας Φωτίου, είναι ο συνθέτης των κομματιών του άλμπουμ, εκ των οποίων σε τρία συνεργάζεται με τον Αλέξανδρο Θεοδωρή. Πνευστά στο cd «Ήρθε η ώρα» παίζει ο Θύμιος Παπαδόπουλος, ενορχηστρωτής μεγάλων καλλιτεχνών (Θάνος Μικρούτσικος, Μιλτιάδης Πασχαλίδης κ.α.).
Οι Ο.Μ.Ν.Ι.Α. είναι οι εξής: Αλέξανδρος Θεοδωρής: Φωνή-Ακουστική κιθάρα |Νικόλας Κολοκοτρώνης: Στίχοι|Φώτης Κασιμάτης: Μπάσο |Χρήστος Πούλιας: Πλήκτρα |Σπύρος Φούκης: Τύμπανα.Συμμετέχουν: Κώστας Σαμπάνης: Ηλεκτρική κιθάρα |Γιάννης Σακέτος : Ηλεκτρική κιθάρα.
Οι Insomnia band δημιουργήθηκαν στα Γιάννενα το 1987 από τον Γιάννη και Τάσο Σιαμούτα. Το 1988 στη «Μπάντα της αϋπνίας» προστέθηκαν οι Διονύσης Ξαξίρης και Τάσος Τζομάκας. Σήμερα, οι τέσσερις είναι και πάλι εδώ, δηλώνοντας ότι «ποτέ δεν διαλύθηκαν, θα ζουν πάντα σε όσους αγάπησαν τη μουσική τους
Είσοδος: 6€, ώρα έναρξης 21.30

http://www.jumpingfish.gr/omniaband2013
https://www.facebook.com/pages/Bullet-Productions


 

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.