Οι Norma unplugged στο Beatnik

norma_beatnik1

Οι NORMA, ζωντανοί και ανανεωμένοι, ολοκληρώνοντας την παραγωγή του τρίτου τους δίσκου με τίτλο «O TEMPORA, O MORES!» και παράλληλα με την προετοιμασία της μπάντας, με την τελική της μορφή πλέον, για την περιοδεία παρουσίασης και προώθησής του, παρουσιάζουν δύο ολοκαίνουριες μουσικές προτάσεις με τίτλο «NORMA the duets».

Οι γνώριμοι «ακουστικοί» NORMA εμφανίζονται με τη μορφή δύο ντουέτων που απαρτίζονται από τα «έγχορδα» μέλη και τη φωνή της μπάντας (δύο ακουστικές κιθάρες– φωνή / ηλεκτρικό μπάσο , ακουστική κιθάρα-φωνή) και ερμηνεύουν τραγούδια από τον καινούριο τους δίσκο «O TEMPORA, O MORES!», κομμάτια από ολόκληρη τη δισκογραφία τους (ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ, ΔΙΚΑΙΟ..ΣΗΨΗ) καθώς και επιλεγμένες διασκευές τραγουδιών της ελληνόφωνης ροκ σκηνής, με εναλλακτικά ενδιαφέρουσες ενορχηστρώσεις και ιδιαίτερο ήχο.

Τα «NORMA the duets» αποτελούν προάγγελο της επίσης επερχόμενης ολοκληρωμένης «ακουστικής» μορφής της μπάντας που θα παρουσιαστεί μετά την κυκλοφορία του καινούριου δίσκου και παράλληλα με τους ανέκαθεν επιθετικά ηλεκτρικούς NORMA.

Την Τρίτη 4 Νοέμβρη και ώρα 22:30 τα «NORMA the duets» κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στο BEATNIK’s Bar στα Γιάννενα (Ανεξαρτησίας 123) με ελεύθερη είσοδο.

Επισκεφθείτε τους ιστότοπους των NORMA, ενημερωθείτε για τα νέα τους, ακούστε και κατεβάστε τη μουσική και δείτε τα video clip τους:
www.normatheband.gr
facebook.com/NormaTheBand
facebook.com/Norma Ioannina
youtube.com/NormaTheBand
soundcloud.com/norma-the-band


Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.