“Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη” στο θέατρο Φρόντζου

«Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη», η νέα κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου παρουσιάζεται στην πόλη μας σήμερα Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014 στο υπαίθριο θέατρο της Ε.Η.Μ. (θέατρο Φρόντζου) στις 21:15.
«Έξι γυναίκες θύτες, η καθεμία έχει σκοτώσει και από κάποιον όχι και τόσο αθώο μόνο και μόνο για να αποκαλυφθεί ότι τα πράγματα στη ζωή δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Και τις περισσότερες φορές δεν είναι πράγματα, αλλά αξίες, αισθήματα, χαμόγελα, άνθρωποι, γνωστοί και άγνωστοι για να σε προστατεύσουν και να σου συμπαρασταθούν όταν τους χρειαστείς.
Έξι γυναίκες που έχουν τόσο «σώας τας φρένας», ώστε μηχανεύονται και επικαλούνται κάθε λογής ψυχικές ασθένειες προκειμένου να αποδείξουν ότι έδρασαν χωρίς φρένα και να αποφύγουν την καταδίκη τους.
Μία εισαγγελέας – ψυχίατρος, μία βοηθός της με ειδικότητα αναπαραστάτρια φόνων που υποστηρίζει ότι είναι εγγονή του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και ένας αστυνομικός πολύ ωραίος καλούνται να σταματήσουν τα σχέδια των φονισσών και να τις αποκαλύψουν. Τα πράγματα όμως δεν έρχονται έτσι όπως τα σχεδίασαν σε καμία από τις δύο πλευρές.
Έξι Φόνισσες και Τρεις Υπερασπιστές του νόμου με πολλή τρέλα σου λένε «έλα» σε μία κωμωδία που έρχεται να ξανα – αφήσει το αίμα της… και το στίγμα της σε όλη την Ελλάδα.
Οι φόνισσες της Παπαδιαμάντη είναι η νέα σουρεαλιστική κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου που μέσα από τόσα ακραία στοιχεία και «πέραν του κανονικού» χαρακτηριστικά των ηρωίδων της φιλοδοξεί να φέρει πέρα από το χαμόγελο και ένα «μήνυμα» ελπίδας ότι τίποτα δεν τελειώνει μέχρι να σφυρίξει η μοίρα τη λήξη του αγώνα.»

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας
Παίζουν: Ελένη Καστάνη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Ναταλία Δραγούμη, Τζένη Μπότση, Φωτεινή Ντεμίρη, Σοφία Βογιατζάκη, Πατρίκιος Κωστής, Παρθένα Χοροζίδου, Τζέση Παπουτσή

Τιμή εισιτηρίων: 18, 15 και 13 ευρώ


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.