Η Αριστερή Παρέμβαση για την επίθεση Καχριμάνη στις καθαρίστριες

zikos-arpi1

Τη συμπεριφορά του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλ. Καχριμάνη σε βάρος των απολυμένων καθαριστριών σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του καταδικάζει με ανακοίνωσή της και η Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο, με επικεφαλής τον Νίκο Ζήκο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Λίγες μέρες από την επανεκλογή του ο Α. Καχριμάνης, θυμήθηκε την  τραμπουκική συμπεριφορά του, προπηλακίζοντας συνδικαλιστή της ΑΔΕΔΥ και τις απολυμένες καθαρίστριες μέσα στο γραφείο του.  Το αμάρτημα των καθαριστριών ήταν να απλώσουν ένα πανό διαμαρτυρίας την ώρα που έδινε συνέντευξη τύπου ο Καχριμάνης.

Ο σεΐχης της Περιφέρειας για μια ακόμη φορά δεν μπορεί να δεχτεί ειρηνικές διαμαρτυρίες πολιτών που έχουν κτυπηθεί βάναυσα από την χούντα της ΕΕ-κυβέρνησης-κεφαλαίου.

Κατά μια έννοια η βάρβαρη  ακροδεξιά καθεστωτική συμπεριφορά του  είναι αυτό που χρειάζεται μια κυβέρνηση ‘δολοφόνων’, μια κυβέρνηση που έχει διαλύσει όλα τα εργατικά δικαιώματα, μια κυβέρνηση που  σκοπεύει να ξεπουλήσει την χώρα. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ του Α. Καχριμάνη είναι ό,τι απέμεινε σε αυτή την άθλια κυβέρνηση. Καλούμε τους δημοκράτες πολίτες  των Ιωαννίνων και της Ηπείρου και τους μαζικούς φορείς να καταδικάσουν τον τραμπούκο Καχριμάνη».

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.