Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων για το αντιφασιστικό- αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο

Ανακοίνωση στήριξης- συμμετοχής στο αντιφασιστικό- αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο της Πέμπτης 11/9 εξέδωσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων, στην οποία αναφέρεται:

“ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ
Η λυκοσυμμαχία Ευρωπαϊκής Ένωσης-ΗΠΑ απλώνει τα σχέδια επέμβασης της στην Ουκρανία και την Αν. Ευρώπη. Γι’ αυτό και επέβαλε πραξικοπηματικά στον ουκρανικό λαό μια φασιστική-χρυσαυγίτικη κυβέρνηση των τραπεζιτών και του ΔΝΤ. Το αποτέλεσμα είναι το αιματοκύλισμα στη περιοχή της ανατολικής Ουκρανίας και το χτύπημα των δημοκρατικών ελευθεριών και δικαιωμάτων.

Σε αυτές τις συνθήκες η συγκυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου επέλεξε όχι μόνο να ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες του διευθυντηρίου της ΕΕ, αλλά και να πρωτοστατήσει (ως προεδρεύουσα χώρα της ΕΕ) στην επίθεση που δέχεται ο Ουκρανικός λαός, καθώς και στην επιβολή κυρώσεων στην Ρωσία που έχει ως αποτέλεσμα την έναρξη του εμπάργκο στα ελληνικά αγροτικά προϊόντα. Πολιτική που ολοκληρώνει την φτωχοποίηση των αγροτικών στρωμάτων που την ξεκίνησε η πολιτική των μνημονίων

Είναι αναγκαιότητα ο Ελληνικός λαός και η εργατική τάξη να σταθούν εμπόδιο στον φασισμό που προωθεί η πολιτική της ΕΕ-ΝΑΤΟ, με θλιβερούς ακόλουθους την πολιτική της Ελληνικής κυβέρνησης. Είναι αναγκαιότητα να αντισταθεί στην περαιτέρω φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, να σταθεί εμπόδιο στους ενδοιμπεριαλιστικους ανταγωνισμούς που μας οδηγούν στο πόλεμο.
Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην αντιφασιστική συγκέντρωση- διαδήλωση την Πέμπτη 11/9/14 και ώρα 7 μμ στην περιφέρεια Ιωαννίνων που διοργανώνει η ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ – ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

Ιωάννινα 10/9/14
ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ”


 

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.