Τη γραμματεία του εξέλεξε το ΜΕΤΑ Ιωαννίνων

meta_logo

Στην εκλογή 13μελούς γραμματείας προχώρησε το Μέτωπο Ταξικής Ανατροπής (ΜΕΤΑ) Ιωαννίνων έπειτα από τη γενική συνέλευση που πραγματοποίησε την περασμένη Τετάρτη στο Συνεδριακό κέντρο της Περιφέρειας Ηπείρου (πρώην ΕΛΚΕΠΑ), στα Ιωάννινα.

Η γραμματεία έχει ως εξής:

ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ
ΖΙΩΓΑΣ ΗΛΙΑΣ ΙΚΑ – ΕΤΑΜ
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΟΑΕΔ
ΚΑΝΔΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Β/ΘΜΙΑΣ
ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΣ ΥΠΟΜΕΔΙ
ΚΑΡΑΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΙΔ. ΤΟΜΕΑΣ
ΚΟΛΛΙΑ ΕΛΕΝΗ ΙΔ. ΤΟΜΕΑΣ
ΛΙΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΟΤΑ
ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗΣ ΘΑΛΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
ΠΛΑΤΗΣ ΝΙΚΟΣ  ΔΕΗ-ΔΕΔΗΕ
ΤΖΙΑΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π.Γ.Ν.Ι
ΤΣΟΛΙΟΥ ΓΙΩΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΧΑΡΙΣΗΣ ΟΜΗΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Α/ΘΜΙΑΣ

Η γραμματεία που εξελέγη θα συνεδριάσει τις επόμενες μέρες προκειμένου να διαμορφώσει πρόγραμμα δράσης των δυνάμεων του ΜΕΤΑ στα Ιωάννινα.

Με ανακοίνωσή του το ΜΕΤΑ καλεί το νομαρχιακό τμήμα Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ– σύμφωνα με την τελευταία απόφαση της  Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ – να οργανώσει δράσεις την Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 ημέρα Πανελλαδικής Δράσης για την αποτροπή νέων απολύσεων και την επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων υπαλλήλων. Η Ε.Ε. της Α.∆.Ε.∆.Υ. κηρύσσει, παράλληλα, στάση εργασίας αύριο για τους υπαλλήλους των Νοµών στους οποίους θα πραγµατοποιηθούν δράσεις κατά τη διάρκεια του εργασιακού ωραρίου τους.

«Διεκδικούμε μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Κανένας άνεργος – Κανένας φτωχός», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΜΕΤΑ. Επικοινωνία στο e-mail: metaioannina@gmail.com.


Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.