Γιάννενα: Το πρόγραμμα του διημέρου με τον Στέλιο Κούλογλου

olokaytoma_mnimis

Ανακοινώθηκε το πλήρες πρόγραμμα του διημέρου εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Σύλλογος Μελών ΔΕΠ του πανεπιστημίου Ιωαννίνων με προσκεκλημένο το δημοσιογράφο Στέλιο Κούλογλου (tvxs.gr).

  • Τη Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014, στην Αίθουσα Λόγου και Τέχνης “Δημήτρης Χατζής” του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στις 6.30 το απόγευμα θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου  με τίτλο Νεοναζί: Το Ολοκαύτωμα της Μνήμης που ερευνά την μνήμη, την λήθη και την ιστορική αλήθεια στην σύγχρονη Ελλάδα, μέσα από τα μάτια των μαθητών ενός Λυκείου, στο Δίστομο.

Θα ακολουθήσει στρογγυλό τραπέζι με εισηγητές τους Ηλία Σκουλίδα, Επίκουρο Καθηγητή του ΤΕΙ Ηπείρου και Λάμπρο Φλιτούρη, Επίκουρο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

  • Την Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δημ. Χατζής» στις 8 το απόγευμα  (παλιά σφαγεία) θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου με τίτλο «Η νονά».

Το νέο μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου είναι ένα ανορθόδοξο βιογραφικό της Αγγέλα Μέρκελ. Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από το ομώνυμο βιβλίο της Γερμανίδας δημοσιογράφου Γερτρούδης Χέλερ, που μιλά στην ταινία.

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Ο δημιουργός των ντοκιμαντέρ Στέλιος Κούλογλου θα παραστεί και στις δύο εκδηλώσεις.


Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.