Εξαιρετική εμφάνιση του Σπάρτακου Ιωαννίνων

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση των αθλητών Άρσης Βαρών του Σπάρτακου Ιωαννίνων στο τεστ – πρόκριση των Εθνικών Ομάδων που έγινε στην Αθήνα την Τετάρτη 20 Αυγούστου.

Συνολικά αγωνίστηκαν τρεις αθλητές και τέσσερις αθλήτριες: Μπογά Άννα κατηγορία 48 κιλών, Πολυχρονιάδη Χριστίνα κατηγορία 53 κιλών, Αγγέλη Σοφία κατηγορία 58 κιλών, Μπαλάσκα Σταυρούλα κατηγορία 63 κιλών, Γεωργούλης Δημήτριος κατηγορία 69 κιλών, Αυδόκης Κώστας κατηγορία 85 κιλών και ο Μουρατλάρι Νίκος στην κατηγορία των 94 κιλών.

Από το τεστ απουσίασε λόγω τραυματισμού ο Ολυμπιονίκης του Συλλόγου Γιώργος Μαρκούλας ο οποίος συνεχίζει να προπονείται κανονικά.

Ο προπονητής του Σπάρτακου Χρήστος Τριφύλλης δήλωσε την ικανοποίησή του από την εμφάνιση των αθλητών του, τόσο για τις επιδόσεις τους όσο και για την αγωνιστική συμπεριφορά τους, αφού για ακόμη μια φορά υπερέβαλλαν εαυτό και κέρδισαν τις εντυπώσεις όλων.

Και οι επτά αθλητές έχουν ενταχθεί στην Εθνική Ομάδα με βάση τις επιδόσεις τους και θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο προσεχές Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών, Εφήβων, Νέων Γυναικών και Νεανίδων που θα γίνει στην Λεμεσό της Κύπρου και στο Παγκόσμιο Ανδρών και Γυναικών στο Καζάν της Ρωσίας.


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.