Ευρωπαϊκό φόρουμ κόντρα στο ευρώ στην Ιταλία

Από τις 20 έως 24 Αυγούστου 2014, στην πόλη Ασίζη της Ιταλίας, θα πραγματοποιηθεί το ευρωπαϊκό φόρουμ, με θέμα: « Πέραν του ευρώ, υπάρχει εναλλακτική λύση».

Το φόρουμ διοργανώνεται από τον Εθνικό Συντονισμό  της Αριστεράς ενάντια στο ευρώ, ένα μπλοκ οκτώ ιταλικών οργανώσεων (BottegaPartigiana, L.U.P.O., MarciadellaDignità, MeridionalistiItaliani, M.P.L., Mov. R-Evoluzione, NoEuroPRC, PartitoUmanista), που στέκονται κριτικά ενάντια στο ευρώ.

Στο φόρουμ θα συμμετάσχουν αγωνίστριες και αγωνιστές από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και από την Ουκρανία και τη Ρωσία.

Μεταξύ των πολυάριθμων ομιλητών θα παρευρίσκονται πολλοί ακτιβιστές, διανοούμενοι, και οικονομολόγοι που ασκούν αριστερή κριτική στο κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα.

Η οργανωτική επιτροπή αποτελείται από τους: Giuseppe Amini, Claudia Castangia, Leopoldo Cattaneo, Shirin Chehayed, Valerio Colombo, Beppe De Santis, Fabio Frati, Giuseppe Giordano, Tony Manigrasso,

Την διακήρυξη – κάλεσμα της οργάνωσης μπορείτε να την βρείτε στα ελληνικά, εδώ: http://sinistracontroleuro.blogspot.it/2014/05/blog-post.html#more


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.