ΕΡΑ Ιωαννίνων: Συνεχίζει δυνατά με ενημέρωση, μουσική και…παραμύθια

era_pano_iounis

Με ακόμη πιο εμπλουτισμένο πρόγραμμα η ΕΡΑ Ιωαννίνων αντιστέκεται στο μαύρο της κυβέρνησης και συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμά της. Τα μηνύματα του κόσμου με την προτροπή «συνεχίστε» και η αλληλεγγύη που εκδηλώνεται καθημερινά επαυξάνουν την ευθύνη των απολυμένων – αγωνιζόμενων, σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση. Έτσι, το πρόγραμμα του ιστορικού σταθμού παραμένει σε ισχύ και η φωνή των πολιτών και των φορέων φτάνει και σε περιοχές πέραν των Ιωαννίνων και της Ηπείρου (Λευκάδα και Κέρκυρα) μέσω της καθημερινής συνεργασίας με το Ράδιο Ηγουμενίτσα.

ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Ο Σεπτέμβριος σηματοδοτεί ένα ακόμη «νέο ξεκίνημα» για την ΕΡΑ Ιωαννίνων, αφού νέοι και «παλιοί» συνεργάτες συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Σημαντική είναι η συνεργασία με τις Δώρα Τάτση και Μαρία Μαχαίρα που κάθε Τετάρτη από τις 11 έως τις 12 θα λένε παραμύθια για τα παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας από τα μικρόφωνα του σταθμού. Από τις πρώτες τους εκπομπές κέρδισαν ήδη το «μικρό» κοινό της πόλης, τα μηνύματα ήταν πολλά και θετικά και η εκπομπή της Τετάρτης θα μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Σάββατο στις 10 το πρωί από τη συχνότητα 88,2 και από την ertopen.com.

era ioanninwn1ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το καθημερινό τοπικό πρόγραμμα του σταθμού παραμένει τρίωρο με εξαίρεση τη Δευτέρα που θα είναι δίωρο. Η πρώτη καλημέρα έρχεται καθημερινά στις 10 το πρωί από την εκπομπή «Στα μικρόφωνα της ΕΡΑ» που παρουσιάζει ο Σωτήρης Αργύρης, με πολλά σχόλια από την τοπική και κεντρική επικαιρότητα, παρουσίαση του τοπικού Τύπου και ρεπορτάζ.

Ακολουθούν στις 11 η Εύα Χατζηπαυλή και ο Παναγιώτης Τζόκας με ποιοτική μουσική, έντεχνη και παραδοσιακή, με εξαίρεση την Τετάρτη που η εκπομπή «μετακομίζει» στις 12 το μεσημέρι. Στα μικρόφωνα παραμένουν και ο Γιώργος Γούσιας που κάθε Τρίτη παρουσιάζει την εκπομπή «Metal stories», η Ερασμία Σταματιάδου σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα και κοινωνική πραγματικότητα κάθε Πέμπτη από τις 12 μέχρι τη 1 από την εκπομπή «Τέλι και γρανάζι», ενώ κάθε Παρασκευή, την ίδια ώρα, οι Σωτήρης Σιαμανδούρας και Αλέξανδρος Σχισμένος επιμελούνται την εκπομπή «Η θεωρία παίρνει θέση» συζητώντας με πανεπιστημιακούς, φιλοσόφους και παρουσιάζοντας βιβλία. Στους μόνιμους συνεργάτες του σταθμού περιλαμβάνεται και ο Ραδιοφωνικός Σύλλογος Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (ΡΑΣΠΙ) με παραγωγές που παρουσιάζουν τα μέλη του.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Οι απολυμένοι – εργαζόμενοι της ΕΡΑ Ιωαννίνων ευχαριστούν, για μια ακόμη φορά, τους αλληλέγγυους πολίτες και φορείς, τους εκδότες του τοπικού Τύπου για τη συμπαράσταση και την καθημερινή αποστολή των εφημερίδων, τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα και τους χιλιάδες ακροατές που “μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τον επίπονο αγώνα που ξεκινήσαμε πριν από 15 και πλέον μήνες για την ελεύθερη ενημέρωση και την επαναλειτουργία της ΕΡΤ“.


Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.