Έπιασαν δύο λαθραλιείς στον Άραχθο

Ευχαριστίες από τον «Αστραίο»

Το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Fly Fishing και Προστασίας της Άγριας Πέστροφας «Αστραίος» με ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά τόσο την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της 5ης ΚΟΗ όσο και την Ελληνική Αστυνομία για την συμβολή τους στην αντιμετώπιση -μετά από καταγγελίες μελών του Συλλόγου και του Αθλητικού Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Ιωαννίνων-δύο περιστατικών λαθραλιείας στον ποταμό Άραχθο την Κυριακή 13η Ιουλίου 2014.

Συγκεκριμένα με την ταχύτατη κινητοποίησή τους και την καίρια επέμβασή τους επέτυχαν αφενός μεν να συλλάβουν και να οδηγήσουν στο αυτόφωρο ημεδαπό που αλίευε χρησιμοποιώντας απαγορευμένο μέσο αλιείας (ψαροντούφεκο) κοντά στην γέφυρα Παπαστάθη του ποταμού Αράχθου, αφετέρου δε να μηνυθεί ημεδαπός στο όχημα του οποίου βρέθηκαν σε έλεγχο που πραγματοποίησαν θηροφύλακες της 5ης ΚΟΗ στην περιοχή της Μπαλντούμας παράνομα μέσα αλιείας (δίχτυα) και αλιεύματα.

Ιδιαίτεροι έπαινοι πρέπει να αποδοθούν τόσο στα πληρώματα των οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας όσο και στους σπεύσαντες επιτόπου Θηροφύλακες αλλά και στον Υπεύθυνο των Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων της 5ης ΚΟΗ κ. Παπαγρηγορίου για τον υποδειγματικό συντονισμό της όλης επιχείρησης, καταλήγει η ανακοίνωση του Αστραίου.


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.