«Εντείνουμε τον αγώνα ενάντια σε μονοπώλια – ΕΕ – ΝΑΤΟ»

Polytexneio

Κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση του ΚΚΕ, σήμερα στις 5 απόγευμα, από το δημαρχείο Ιωαννίνων, απευθύνει το ΔΣ του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

«Ο φετινός γιορτασμός βρίσκει το λαό μας χωρίς ψωμί, χωρίς παιδεία, με κουτσή και ψευδεπίγραφη ελευθερία, αφού αυτή αφορά μόνο στην ασυδοσία του κεφαλαίου. Ο λαός και η νεολαία μπορούν να έχουν καλύτερο μέλλον όταν οργανωθούν και παλέψουν ενάντια στον πραγματικό εχθρό, το ίδιο το καθεστώς των μονοπωλίων και το πλαίσιο των ιμπεριαλιστικών οργανισμών της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Σήμερα ακόμη πιο αποφασιστικά να πούμε: δεν περνάει ο φασισμός. Κανένας φόβος – καμία αυταπάτη. Με τα ίδια τα χέρια τους οι εργαζόμενοι, χωρίς κυβερνητικούς σωτήρες που θα υπηρετούν την εναλλαγή της ίδιας πολιτικής, θα οικοδομήσουν το μέλλον που τους ανήκει και θα δώσουν δικαίωση σε όλους τους αδικαίωτους λαϊκούς αγώνες, μαζί και στον αγώνα του Πολυτεχνείου.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να μη σκύψουν το κεφάλι στις κάθε είδους πιέσεις και συμβιβασμούς που τους καλούν να κάνουν. Οργανωμένοι στα σωματεία τους να παλέψουν για συνθήκες δουλειάς και δικαιώματα σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Να γίνουν συνεχιστές των αγωνιστών της ιστορίας του λαού μας.

Συμμετέχουμε όλοι στη συγκέντρωση και τη πορεία για το Πολυτεχνείου που καλούν οι ταξικές δυνάμεις στο εργατικό κίνημα, στους αυτοαπασχολούμενους και στη νεολαία τη Δευτέρα 17/11 στις 17:30μ.μ. στο Δημαρχείο και στην κατάθεση στεφάνων τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι στο μνημείο των ηρώων του Πολυτεχνείου στη Δόμπολη», σημειώνει το κάλεσμα.


Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.