ΕΛΜΕ Πρέβεζας: Στάσεις εργασίας κόντρα στην αξιολόγηση

Σε τρίωρες στάσεις εργασίας καλεί για τη Δευτέρα, 16 και την Τρίτη, 17 Ιουνίου η ΕΛΜΕ Πρέβεζας με αφορμή τα σεμινάρια επιμόρφωσης Διευθυντών Δευτεροβάθμιας για την αξιολόγηση που διοργανώνει εκείνες τις ημέρες η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου καλώντας τους Διευθυντές με σχετικό έγγραφό της να συμμετάσχουν σε αυτά.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πρέβεζας καταγγέλλει την Περιφερειακή Διευθύντρια Ηπείρου Θεοδώρα Χουλιάρα «που, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι ενδοσχολικές και Πανελλαδικές εξετάσεις στα σχολεία, αποφάσισε την πραγματοποίηση των επιμορφωτικών αυτών σεμιναρίων, απομακρύνοντας τους Διευθυντές από τα σχολεία και αδιαφορώντας για την ομαλή διενέργεια των εξετάσεων».

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πρέβεζας συνεδρίασε και σύμφωνα με τις θέσεις του κλάδου ομόφωνα αποφάσισε την κύρηξη τρίωρων στάσεων εργασίας για τις παραπάνω ημερομηνίες τις τρεις πρώτες ώρες της πρωινής (8π.μ.-11π.μ.) και απογευματινής ζώνης (2μ.μ.-5μ.μ.), ενώ τρίωρη στάση κηρύττει και η  ΟΛΜΕ για τις τρεις τελευταίες της πρωινής και απογευματινής ζώνης .

Οι στάσεις εργασίας διευκολύνουν τους Διευθυντές των σχολείων να μην συμμετέχουν στα σεμινάρια αυτά.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ καλεί τους συναδέλφους Διευθυντές των σχολείων να απέχουν απο την διαδικασία των επιμορφωτικών σεμιναρίων που σχετίζονται με την αξιολόγηση.

Καλεί ακόμη όλους τους συναδέλφους να συγκεντρωθούν τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και Τρίτη 17 Ιουνίου στις 9 πμ στο 2ο ΓΕΛ Πρέβεζας για να δείξουμε έμπρακτα την αντίθεσή μας στην ΑΕΕ καθώς επίσης και όλη την εκπαιδευτική κοινότητα όπως και τους μαζικούς φορείς της πόλης,να μας συμπαρασταθούν σε αυτή την προσπάθειά μας να αποτρέψουμε την συνέχιση αυτής της διαδικασίας που σκοπό έχει την κατηγοριοποίηση την απαξίωση και την διάλυση του Δημόσιου σχολείου.

Όλοι μαζί ακυρώνουμε κάθε προσπάθεια  εφαρμογής της Αξιολόγησης – Χειραγώγησης. Όλοι μαζί βάζουμε φραγμό στα καταστροφικά σχέδιά τους για τη διάλυση του Δημόσιου Σχολείου», σημειώνει εκφράζοντας ταυτόχρονα την αντίθεση του στην αξιολόγηση-χειραγώγηση, ενώ τάσσεται υπέρ της Δημόσιας Δωρεάν Παιδείας.

 elme_prevezas

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.