Εκλογές την Κυριακή στο ΓΕΩΤΕΕ Ηπείρου-Νήσων

Προσέρχονται στις κάλπες την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014, από 8:00 το πρωί έως 6:00 το απόγευμα, 35.571 γεωτεχνικοί όλης της χώρας, για την ανάδειξη νέων Οργάνων Διοίκησης του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. (Διοικητικού Συμβουλίου, Διοικουσών Επιτροπών Παραρτημάτων και Αντιπροσώπων Κλάδων), για την περίοδο 2014 – 2017.

Το ΓΕΩΤ.Ε.Ε.  είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και 10 Περιφερειακά Παραρτήματα, είναι ο θεσμοθετημένος Σύμβουλος της Πολιτείας σε θέματα γεωργίας, κτηνοτροφίας, δασών, αλιείας ορυκτών και υδάτινων πόρων, γεωτεχνικής παιδείας και έρευνας, περιβάλλοντος κλπ. Μέλη του είναι όλοι οι πτυχιούχοι γεωπόνοι, δασολόγοι, κτηνίατροι, γεωλόγοι και ιχθυολόγοι της χώρας.

Το Περιφερειακό Παράρτημα Ηπείρου-Νήσων, περιλαμβάνει τις Περιφερικές Ενότητες (Π.Ε.) Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Κέρκυρας, Λευκάδας και Πρέβεζας και έχει 1.555  Γεωτεχνικούς μέλη.

Στις εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων διοίκησης του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. συμμετέχουν οι παρακάτω συνδικαλιστικές παρατάξεις :

α. Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.  ( Πανελλήνιο Όργανο αποτελούμενο από 15 μέλη ).

 1. ΔΑΚΕ – ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ)
 2. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ
 3. ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
 4. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ (ΠΑΝΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ)
 5. ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ
 6. ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΓΕΩΤ.Ε.Ε.
 7. ΠΑΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ)

β. Για τη Διοικούσα Επιτροπή (αποτελείται από 11 μέλη), όπως και για τους Αντιπροσώπους Κλάδων του Περιφερειακού Παραρτήματος Ηπείρου-Νήσων :

 1. ΔΑΚΕ – ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ)
 2. ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
 3. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ (ΠΑΝΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ)
 4. ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ

Το εκλογικό τμήμα της  Π.Ε. Ιωαννίνων, θα λειτουργήσει στα γραφεία του Παραρτήματος Ηπείρου-Νήσων του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. (Δόμπολη 30 – Β΄ Είσοδος – 4ος όροφος), τα εκλογικά τμήματα των Π.Ε. Άρτας, Θεσπρωτίας και Πρέβεζας θα λειτουργήσουν στα γραφεία των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, ενώ τα εκλογικά τμήματα των Π.Ε. Κέρκυρας και  Λευκάδας, θα λειτουργήσουν στα γραφεία των Διευθύνσεων Δασών των  Π.Ε. αυτών.


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.