Εκδήλωση για τα αγροτικά από τον ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας

Εκδήλωση – συζήτηση το Σάββατο 13 Δεκέμβρη 2014 στις 7 το απόγευμα στο Επαγγελματικό-Βιοτεχνικό Επιμελητήριο (Φόρος) διοργανώνει η ΝΕ Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητές:

  • Τον Βαγγέλη Αποστόλου, βουλευτή Ευβοίας – Συντονιστή αγροτικού τμήματος ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα : « Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα».
  • Τον Θοδωρή Κορωναίο, Γεωπόνο – Μελετητή, με θέμα: «Υφιστάμενη κατάσταση του πρωτογενούς τομέα στο Νομό Πρέβεζας, σκέψεις προς συζήτηση».

 «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να θέσει τις προγραμματικές του επεξεργασίες στην κρίση των πολιτών, επιδιώκοντας τη δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης με την κοινωνία και τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας.

Το πρόγραμμα της Ριζοσπαστικής Αριστεράς δεν είναι μια υπόθεση ‘τεχνικών’, αλλά μια ζωντανή σχέση αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πολίτες. Μέσα από το διάλογο και τη συμβολή όσων έχουν τη γνώση και την εμπειρία, αλλά και τη διάθεση προσφοράς στο συλλογικό μας εγχείρημα, μπορεί να προκύψει ένα εναλλακτικό σχέδιο παραγωγικής και κοινωνικής ανασυγκρότησης.

Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και αλιείς της Πρέβεζας, τους εκπροσώπους των συνεταιρισμών, των αγροτικών οργανώσεων και όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στην εκδήλωση» σημειώνεται σε ανακοίνωση.


 

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.