Εκδήλωση για τα αδέσποτα από την ANIMA

«Αν αισθάνεσαι ότι ο φιλόζωος είναι φίλος της ζωής, γίνε τα μάτια και τα αυτιά μας στον αγώνα για να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των αδέσποτων ζώων. Ενεργοποίησε και ΕΣΥ τη δύναμή σου, τη θέληση σου, την αγάπη για τα ζώα και νοιώσε και ΕΣΥ ΜΑΖΙ μας την ικανοποίηση να μεταφράσεις τον πόνο και την αγωνία στο βλέμμα ενός αδέσποτου ζώου και να είσαι ΕΣΥ αυτός που θα το ανακουφίσει».

«Πάμε ΤΡΑΜΠΑΛΑΛΑ με την ΑΝΙΜΑ».

Μια εκδήλωση ενημέρωσης και αγάπης που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Δημιουργικής Έκφρασης για παιδιά ΤΡΑΜΠΑΛΑ-ΛΑ (Σούτσου 9) σε συνεργασία με το Σύλλογο για την Ηθική Μεταχείριση των Ζώων «ΑΝΙΜΑ», την Κυριακή 23 Νοεμβρίου και από τις 11:00 πμ έως τις 14:00 μμ.

Η νέα διοίκηση της «ΑΝΙΜΑ» έχοντας νέο όραμα και στόχους που θέλει να πραγματοποιήσει μεταξύ άλλων, ξεκινάει σειρά εκδηλώσεων ενημέρωσης και δράσεων με στόχο την ευαισθητοποίηση και υποστήριξη του κόσμου, για θέματα που αφορούν το φιλοζωικό ιδεώδες ως σκληρή πραγματικότητα.

Συμπεριλαμβανομένης της παρούσας εκδήλωσης, το κοινό θα έρθει κοντά με τα αδέσποτα ζώα μέσα από την πληροφόρηση που θα παρέχουν διακεκριμένοι ομιλητές, παιδαγωγοί και επιστημονικοί φορείς. Ειδικότερα οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και να γελάσουν μέσα από εξιδανικευμένες δραστηριότητες των παιδαγωγών στοχεύοντας στην καλλιέργεια αγάπης και διαδραστικότητας με τα ζώα.

Στην εκδήλωση, θα λάβουν μέρος και ως ομιλητές οι :

Μαρία Μαχαίρα «Αφηγήτρια παραμυθιού»

Δώρα Τάτση «Αφηγήτρια παραμυθιού»

Δημήτρης Μπιθικώτσης «Μουσικός»

Βασιλική Σιαφάκα «Ψυχολόγος»

Στεφανία Φερεντίνου «Λογοθεραπεύτρια»

Λούλα Βέρμπη Αυδή «Μsc Παιδίατρος, Μετεκπαιδευθείσα στην παιδιατρική αναπτυξιολογία, Master κοινωνικής παιδοψυχιατρικής».

Διαμαντή Ιωάννα «Θετική εκπαιδεύτρια σκύλων»

Ζώης Παναγιώτης «Κτηνίατρος»


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.