Εγνατία: Τροχαίο με καραμπόλα κοντά στη Βέροια

egnatia_veroia

Πληροφορίες για νεκρούς- Κλειστό το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη

Καραμπόλα στην οποία εμπλέκονται περισσότερα από 30 αυτοκίνητα έγινε στις 10.20 το πρωί, ένα χιλιόμετρο από τον κόμβο της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες από καραμπόλα στην Εγνατία Οδό Στο ύψος του χωριού Μέση, στον κόμβο μεταξύ Βέροιας και Κουλούρας, δεκάδες αυτοκίνητα ήταν ακινητοποιημένα λόγω έργων που γίνονται στο σημείο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, μια νταλίκα προσέκρουσε στα αυτοκίνητα. Μάλιστα, από την πρόσκρουση ξέσπασε φωτιά,  στο πρώτο όχημα με αποτέλεσμα ο οδηγός του να ανασυρθεί νεκρός.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να συνδράμουν στον απεγκλωβισμό των οδηγών. Κατέσβησαν την νταλίκα που προκάλεσε το ατύχημα, καθώς και ένα ακόμα ΙΧ που ενεπλάκη στο δυστύχημα.

O διοικητής Κεντρικής Μακεδονίας του Πυροσβεστικού Σώματος Χρύσανθος Αθανασόπουλος, μιλώντας στο ΑΠΕ, αναφέρθηκε σε «φοβερή καραμπόλα» και «μάζες αυτοκινήτων», ενώ σημείωσε πως ενεπλάκησαν περισσότερα από 35 αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και τρεις νταλίκες.

Ο διοικητής της πυροσβεστικής αναφέρθηκε επίσης σε δύο καμένα ολοσχερώς οχήματα, ένα ΙΧ και μία νταλίκα.

Πληροφορίες που δεν έχουν ακόμη επισήμως επιβεβαιωθεί κάνουν λόγο για τέσσερις νεκρούς και πάνω από δέκα τραυματίες, οι οποίοι ήδη μεταφέρονται σε νοσοκομεία.


Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.