Έφυγε από τη ζωή ο Αλέξανδρος Μάνος

Προδομένος από την καρδιά του και σε ηλικία 60 ετών, έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου, 14 Ιουνίου ο Αλέξανδρος Μάνος Ήταν γιατρός ουρολόγος, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας, για δύο τετραετίες νομαρχιακός σύμβουλος και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιώργου Παπαβασιλείου.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

Με το άκουσμα της είδησης του θανάτου του Αλέξανδρου Μάνου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου μετά από συνεννόηση με τον Δήμαρχο και τους επικεφαλής των παρατάξεων προέβη στην αναβολή της προγραμματισμένης συνεδρίασης του Δ.Σ. της Δευτέρας 16 Ιουνίου και αποφάσισαν να παραστούν σύσσωμα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου στην νεκρώσιμη ακολουθία καθώς και να καταθέσουν στεφάνι στη μνήμη του.

Ο Πρόεδρος Γιάννης Παπαλέξης και το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου, στο άκουσμα της είδησης του αιφνίδιου θανάτου του Ιατρού, Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Αρταίων και μέλους τους Δ.Σ. της ΠΕΔ Ηπείρου Αλέξανδρου Μάνου, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια, στην οικογένεια και στους οικείους του. Ο Αλέξανδρος Μάνος υπήρξε πάντα λαμπρό παράδειγμα ενεργού πολίτη με αξιέπαινη κοινωνική, επαγγελματική και πολιτική δράση. Διακρίθηκε στην τοπική μας κοινωνία για το ήθος, την κοινωνική ευαισθησία και την επιστημονική αρτιότητα του. Η απώλεια του είναι απώλεια για όλους μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Δήμαρχος Αρταίων και το Δημοτικό Συμβούλιο, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και οδύνη για τον αιφνίδιο θάνατο του ιατρού και Δημοτικού Συμβούλου Αλέξανδρου Μάνου, του εξαίρετου επιστήμονα και ενεργού πολίτη. Ο Αλέξανδρος Μάνος συμμετείχε στα κοινά του τόπου μας με γνώμονα το ήθος, την ταπεινοφροσύνη και την ευθυκρισία. Δυστυχώς για όλους μας, έφυγε νωρίς. Εμείς θα τον θυμόμαστε για πάντα. Στην οικογένειά του, υποβάλλουμε τα συλλυπητήρια μας.

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.