Δήμος Ιωαννιτών: Θέλει εντατικότερους ελέγχους για τους πεζόδρομους

Να εντατικοποιηθούν άμεσα οι αστυνομικοί έλεγχοι στους πεζόδρομους και γενικότερα σε σημεία της πόλης που παρουσιάζουν ένταση, ζήτησε η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων από το Τμήμα Τάξης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων.

Προκειμένου να βρεθούν λύσεις για τα διάφορα προβλήματα που έχουν παρατηρηθεί στη χρήση των πεζοδρόμων, ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας συγκάλεσε το πρωί της Δευτέρας σύσκεψη με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής και Τουρισμού, Νίκου Γκόλα, του Διοικητή Τμήματος Τάξης, Θωμά Μπέτση και του Ανθυπαστυνόμου Τμήματος Τάξης, Νίκου Κολτσίδα.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι ώστε να υπάρξει πιστή εφαρμογή των όσων προβλέπονται στις αποφάσεις του Δήμου για την ορθή χρήση των πεζοδρόμων.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοικοι που έχουν την ειδική άδεια εισόδου των οχημάτων τους σε παρκινγκ  που βρίσκονται εντός των πεζοδρόμων, θα πρέπει να την φέρουν μαζί τους για να αποφύγουν τη βεβαίωση προστίμων.

Σε δηλώσεις του, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, ο κ. Γκόλας, τόνισε πως «η Δημοτική Αρχή είναι αποφασισμένη να στηρίξει με κάθε τρόπο την ορθή χρήση των πεζοδρόμων, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα γίνουμε δυσάρεστοι με όσους παρανομούν».

Ο Δήμος Ιωαννιτών έχει προχωρήσει σε μνημόνιο συνεργασίας με την Ελληνική Αστυνομία ώστε να αντιμετωπιστεί το κενό που δημιούργησε η κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας.


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.