Δηλώσεις συμμετοχής για μετάβαση στον «Μαρξισμό 2014»

katharistries_sek1

Μετάβαση στην Αθήνα με πούλμαν από τα Γιάννενα για όσους/ες ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το τετραήμερο «Μαρξισμός 2014» οργανώνει το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα (ΣΕΚ).

Η σχετική πρόσκληση αναφέρει: «Σε λίγο κλείνουν 40 χρόνια από τη Μεταπολίτευση. Στους δρόμους διώξαμε τη χούντα και εκείνο το παράδειγμα δεν έχει πάψει να αντηχεί εκεί που ζει και παλεύει η εργατική τάξη. Η επαναστατική αριστερά φροντίζει να το κρατάει ζωντανό και το τετραήμερο του Μαρξισμού 2014 την επόμενη βδομάδα θα παίξει και αυτό το ρόλο.

4 μέρες με συζητήσεις για τον επαναστατικό μαρξισμό και 8 κύκλους συζητήσεων αφιερωμένες στα 100 χρόνια από τον Α΄ΠΠ -ένας αιώνας πολέμων-κρίσεων-επαναστάσεων, ποια είναι η εναλλακτική προοπτική; Με ομιλητές από την Αριστερά όλης της Ευρώπης, αλλά και από όλο το φάσμα της Αριστεράς στην Ελλάδα, με ομιλητές αγωνιστές και αγωνίστριες του κινήματος ενάντια στα Μνημόνια, το φασισμό. Ενδεικτικά από τις αγωνιζόμενες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, το Podemos του Ισπανικού Κράτους, μετανάστες εργάτες, πανεπιστημιακοί-ιστορικοί κλπ».

Αναχώρηση από Γιάννενα: Πέμπτη 26 Ιουνίου  στις 10 το πρωί από τη νομαρχία

Επιστροφή από Αθήνα: Κυριακή 29 Ιουνίου στις 9 το βράδυ από την ΑΣΟΕΕ

Κόστος συμμετοχής 10 ευρώ

Το ωρολόγιο πρόγραμμα του τετραημέρου εδώ: http://bit.ly/1lkhG5q

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6996244515, 6981065550

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.