Διήμερο εκδηλώσεων ενάντια στο ξεπούλημα της Κέρκυρας

Αντίσταση στο ΤΑΙΠΕΔ

Η Πρωτοβουλία ενάντια σε ό,τι μας ξεπουλάει και μας υποτάσσει διοργανώνει καθολική διαμαρτυρία κατά των εκποιήσεων του ΤΑΙΠΕΔ με διήμερο εκδηλώσεων στην πόλη της Κέρκυρας, στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28/9, στις 12:00 μ.μ. στην Πάνω Πλατεία (κιόσκι), συμμετοχική κατασκευή γιγαντοπανό. Μικροί και μεγάλοι θα δημιουργήσουν μαζί.
Την ίδια ημέρα, στις 19:30 μ.μ., η ομάδα του Θεάτρου Σκιών “KOUMKOUART” και οι μουσικοί της θα παρουσιάσουν το έργο, για μικρούς και μεγάλους, «Ο Στοιχειωμένος Κέδρος». Περισσότερη ζωντανή μουσική, στην συνέχεια της βραδιάς.
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 29/9, στις 17:00 μ.μ., συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας, ενάντια στην πώληση του αερολιμένα.

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

«Οι κάτοικοι της Κέρκυρας καλούμαστε όλοι, να αποτρέψουμε το ξεπούλημα της δημόσιας γης και της δημόσιας περιουσίας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας ενάντια στην κυβερνητική πολιτική του ραγιαδισμού που παραχωρεί φυσικούς πόρους και νευραλγικές υποδομές σε δήθεν επενδυτές, προσβάλλοντας τη νοημοσύνη μας και απειλώντας το ζωτικό μας περιβάλλον με καταστροφή.
Μέσω του διημέρου εκδηλώσεων 28 και 29 Σεπτεμβρίου, η Πρωτοβουλία Ενάντια σε ό,τι μας Ξεπουλάει και μας Υποτάσσει, καλεί τους πολίτες κάθε ηλικίας σε ανοιχτό διάλογο επικοινωνίας, ενημέρωσης και δράσης.
Η προάσπιση της δημόσιας περιουσίας και η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος δεν είναι απλώς υποχρέωσή μας. Είναι ο τρόπος αποφυγής μίας κοινωνικής, οικονομικής και οικολογικής καταστροφής. Τώρα και στο μέλλον».


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.