Χρυσοχοΐδης: Έτοιμο το 40% των έργων της Ιόνιας

Επίσκεψη στα Γιάννενα

Το 40% των έργων της Ιόνιας Οδού, από το Αντίρριο μέχρι τα Γιάννενα, έχει ολοκληρωθεί όπως δήλωσε ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ο οποίος σήμερα Παρασκευή επισκέφτηκε το εργοτάξιο της Πέρδικας, στο νομό Ιωαννίνων. Το συγκεκριμένο εργοτάξιο είναι ένα από τα 10 που βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία στα υπό κατασκευή τμήματα του οδικού άξονα ο οποίος σύμφωνα με προηγούμενες δηλώσεις του υπουργού που είχε βρεθεί προ τριμήνου πάλι στο ίδιο σημείο, θα ολοκληρωθεί τα τέλη του 2015.

ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΒΓΟ

Πρακτικά για τα θέματα που αφορούν την πρόοδο των εργασιών στο νομό Ιωαννίνων ο υπουργός Υποδομών ανακοίνωση ότι συμφωνήθηκε με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας να μεταφερθεί άμεσα το στρατόπεδο στο Αβγό. Σε εκκρεμότητα παραμένει πάντως το θέμα των απαλλοτριώσεων για το οποίο όπως τονίστηκε στη σύσκεψη θα παρέμβει ο περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης.

Ο υπουργός Υποδομών συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο εργοτάξιο Πέρδικας, με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη, του Δημάρχου Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα, βουλευτών και εκπροσώπων των τοπικών Αρχών, στην οποία εξετάστηκε η πορεία εκτέλεσης σημαντικών έργων για την Ήπειρο, όπως η αναβάθμιση του αεροδρομίου Ιωαννίνων, ο νέος λιμένας Ηγουμενίτσας και εγγειοβελτιωτικά έργα Άρτας.


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.