Χρ. Μαντάς: Να πάρουν θέση κάτοικοι, φορείς, Δήμος για το ξεπούλημα στους Αμπελόκηπους

pano_taiped_ampelokipoi

Με αφορμή το ξεπούλημα μέσω διαδικτύου των τριών οικοπέδων στην περιοχή Αμπελοκήπων Ιωαννίνων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε την πώληση 16 οικοπέδων και ακινήτων μέσω ηλεκτρονικής δημοπρασίας, συμπεριλαμβανομένων και των τριών οικόπεδων -«φιλέτων» της Πλατείας Χατζή. Οι συγκεκριμένοι χώροι σήμερα χρησιμοποιούνται από τους κατοίκους της περιοχής ως χώροι αναψυχής και στάθμευσης.

Από την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στους Αμπελόκηπους

Από την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στους Αμπελόκηπους

Ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού ο ΣΥΡΙΖΑ είχε επισημάνει τον κίνδυνο εκποίησης των συγκεκριμένων οικοπέδων και είχε διοργανώσει ειδική εκδήλωση στην Πλατεία Χατζή με σκοπό την ενημέρωση των κατοίκων, προτείνοντας παράλληλα εναλλακτικές προτάσεις χρήσης και αξιοποίησης των τριών οικοπέδων προς όφελος των δημοτών.

Καλούμε τους κατοίκους των Αμπελοκήπων, τους φορείς και την Δημοτική αρχή να πάρουν θέση αναφορικά με το ξεπούλημα και την περαιτέρω οικοπεδοποίηση της περιοχής.

Η απάθεια και ο εφησυχασμός δίνουν τροφή στα σχέδια της συγκυβέρνησης και της Τρόικας.

Κανένα μέτρο δημόσιας γης δεν πρέπει να περάσει στους σύγχρονους καταπατητές. Ο ΣΥΡΙΖΑ  έχει επανειλημμένα καυτηριάσει τον ρόλο και τον τρόπο λειτουργίας του ΤΑΙΠΕΔ και έχει εκφράσει σε όλους τους τόνους την αντίθεσή του στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Σε αυτήν την κατεύθυνση θα αναλάβουμε όλες τις σχετικές πρωτοβουλίες».


Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.