Αριστερή Παρέμβαση Ιωαννίνων: «Η δημοτική αρχή νομιμοποίησε την κοροϊδία του ελάχιστου εγγυημένου»

patsouras omili1

Επίθεση στη δημοτική αρχή για την παρουσία της στη φιέστα της Τρίτης, στο Ζάππειο, στην οποία ανακοινώθηκε το μέτρο του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος εξαπολύει η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για την αντικαπιταλιστική ανατροπή. Η παράταξη με επικεφαλής τον Χρήστο Πατσούρα επισημαίνει:

«Το μαύρο μέτωπο της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ άρχισε να μοιράζει και πάλι προεκλογικά ψίχουλα, που τα βαφτίζει, γεμάτο θράσος ‘μεγάλες μεταρρυθμίσεις’. Το τελευταίο ξεροκόμματο που πετάει στους εξαθλιωμένους εργαζόμενους, αυτούς που η ίδια η κυβέρνηση έφτασε σε αυτή την κατάσταση, επιβάλλοντας τις βάρβαρες μνημονιακές συμφωνίες, είναι το ‘ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα’.

Μας δουλεύετε αλήθεια; Είναι δυνατόν να πανηγυρίζετε για την εγγυημένη φτώχεια που μοιράζετε; Ξέρετε πόσο κοστίζουν τα βασικά για μια τριμελή οικογένεια; Απαράδεκτοι, θρασείς και υπερόπτες, οι άνθρωποι που στη βουλή καμώνονται τα θύματα που ‘θα ζήσουν και με 1.500 ευρώ’, εξαναγκάζουν μια οικογένεια να ζήσει με τα μισά από αυτά.

Σύμμαχος είναι η δημοτική αρχή των Ιωαννίνων που παραβρέθηκε στη φιέστα υπέρ της φτώχειας στο Ζάππειο. Νομιμοποίησε την απαράδεκτη κοροϊδία εις βάρος των πολιτών με την παρουσία της.

Δεν θέλουμε ελεημοσύνες. Δεν θα μοιραστούμε τη φτώχεια που μας προσφέρετε. Θα μοιραστούμε τα πλούτη που συσσωρεύετε στις πλάτες των εργαζόμενων».


 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.