Απάντηση περιφέρειας για το κομμένο τηλέφωνο της Αριστερής Παρέμβασης

perifereianea2

Στην καταγγελία της παράταξης «Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο» με επικεφαλής το Νίκο Ζήκο ότι κόπηκε ανεξήγητη η τηλεφωνική γραμμή των γραφείων της με ευθύνη της περιφέρειας απαντά η περιφερειακή αρχή. Στην απάντησή της η περιφερειακή αρχή υπονοεί ότι το τηλέφωνο της παράταξης κόστιζε αρκετά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Περιφερειακή Αρχή  διέθεσε στις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης γραφεία και  τηλεφωνικές γραμμές προκειμένου  να εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους ως προς το Περιφερειακό Συμβούλιο. Το ίδιο είχε γίνει και με την παράταξη “Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο”.

Η τηλεφωνική σύνδεση της παράταξης, διακόπηκε όπως συνέβη και με άλλων υπηρεσιών εξαιτίας του ύψους του λογαριασμού τους, που δημιούργησε πρόβλημα για την εξόφλησή τους στις αρμόδιες υπηρεσίες. Ήδη έχουν ενημερωθεί όλοι για την θέσπιση ανώτατου πλαφόν, όπως ισχύει και με τις τηλεφωνικές συνδέσεις Περιφερειάρχη- Αντιπεριφερειαρχών, οι οποίοι σε περιπτώσεις υπέρβασής του, καλύπτουν εξ ιδίων τη διαφορά.

Η τηλεφωνική σύνδεση της παράταξης θα συνεχίσει να λειτουργεί με τους ίδιους κανόνες, δηλαδή την καθιέρωση ανώτατου πλαφόν το οποίο θα επιβαρύνει την Περιφέρεια και  τυχόν διαφορά θα καλύπτεται από την ίδια.

  Όλα τα υπόλοιπα που αναφέρει στην ανακοίνωσή της δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ


Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.