ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Να πληρωθούν οι απεργοί στη SPIDER 

spider_ergazomenoi

Τη συμπαράστασή της στους απλήρωτους εργαζόμενους της εταιρείας SPIDER στη Βιομηχανική Περιοχή Ιωαννίνων οι οποίοι σήμερα συμπληρώνουν τέσσερις ημέρες απεργίας εκφράζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων.

Σημειώνει ότι οι εργάτες διεκδικούν «τα αυτονόητα, που σε συνθήκες μνημονιακής επέλασης, δεν είναι  πλέον αυτονόητα. Να πληρώνονται για το κόπο τους, να πληρώνονται τον ιδρώτα της εργασίας τους, να ενταχτούν στα ΒΑΕ οι εργαζόμενοι της ανακύκλωσης. Δεν είναι δυνατόν- είναι ηθικά, πολιτικά και ταξικά απαράδεκτο-  οι εργαζόμενοι να έχουν να πληρωθούν και 9 μήνες και ο Πέτσιος να ανοίγει εργοστάσιο στην Σερβία, να κάνει επενδύσεις στα Βαλκάνια».

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ  -συνεχίζει η ανακοίνωση- βρίσκεται στο πλευρό των απεργών  εργαζόμενων στη spider, βρίσκεται στο πλευρό των απεργών της ανακύκλωσης. Βρίσκεται στο πλευρό κάθε απεργού, στο πλευρό του αγωνιζόμενου λαού. «Σάρκα εκ της σαρκός του εργαζόμενου λαού που εδώ και 4 χρόνια  αντιστέκεται στην καταστροφική πολιτική της τρόικας, των μνημονίων, της κυβέρνησης της ΕΕ και του κεφαλαίου»,προσθέτει.

Καταλήγοντας η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία καλεί τις όλες τις αριστερές δυνάμεις να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους καθώς και το Εργατικό Κέντρο και τα σωματεία να πάρουν πρωτοβουλίες ταξικής αλληλεγγύης, αγώνα και σύγκρουσης με το κεφάλαιο και τους πολιτικούς του.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.