ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων: Καμιά συμμετοχή στην αξιολόγηση

ergatiko epikefalhs

Και σύσκεψη τη Δευτέρα, 7 Ιουλίου με Δημ. Μπράτη

Το Νομαρχιακό Τμήμα Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ καλεί τις πρωτοβάθμιες  οργανώσεις να εντείνουν τις προσπάθειές τους ενάντια στην εφαρμογή του νόμου για την «αξιολόγηση».

Παράλληλα με αφορμή την έναρξη της διανομής των φύλλων αξιολόγησης καλεί τους τους συναδέλφους να ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ στη διαδικασία της αξιολόγησης. Να ΜΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ και να ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ τα ατομικά φύλλα αξιολόγησης.

Καλεί ακόμη τα πρωτοβάθμια ΣΩΜΑΤΕΙΑ να μεριμνήσουν για την επιτυχία των κινητοποιήσεων και ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ τα φύλλα αξιολόγησης.

Το Ν.Τ. Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ υπενθυμίζει τέλος την από 28.4.14 απόφαση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (η οποία έχει κοινοποιηθεί με εξώδικο σε όλα τα υπουργεία και τις υπηρεσίες) με την οποία έχει προκηρυχθεί απεργία – αποχή από όλες τις φάσεις τις αξιολόγησης και ισχύει για το σύνολο των εργαζομένων στον Δημόσιο Τομέα.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Στο μεταξύ, την ερχόμενη Δευτέρα, 7 Ιουλίου στις 8 το απόγευμα στο συνεδριακό κέντρο της Περιφέρειας Ηπείρου στη στοά Σάρκα (Ναπ. Ζέρβα 28-30, 2ος όροφος) διοργανώνεται σύσκεψη. Στη σύσκεψη  θα πάρει μέρος και κλιμάκιο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, με επικεφαλής τον Δημήτρη Μπράτη. Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να συμμετάσχουν όλα τα ΔΣ των Σωματείων και όλοι οι συνάδελφοι. Με αλληλεγγύη, ενότητα και αποφασιστικότητα θα τους σταματήσουμε, τονίζεται στο σχετικό κάλεσμα.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.