Τσίλης, Τζιάλλας στο Βελιγράδι

Η πρώτη για φέτος μεγάλη διεθνής διοργάνωση της Κωπηλασίας, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Βελιγράδι της Σερβίας και στην αποστολή της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας που θα λάβει μέρος σ’ αυτό συμμετέχουν τέσσερις κορυφαίοι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων.
Την πρώτη τους λοιπόν διεθνή εμφάνιση μετά από έναν χρόνο αποχής από την Εθνική Ομάδα θα κάνουν στο Βελιγράδι οι τέταρτοι Ολυμπιονίκες του Λονδίνου Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας, οι οποίοι θα αγωνιστούν στην Τετράκωπο άνευ των Ανδρών, με την οποία διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

Μαζί τους θα είναι ο επίσης Ολυμπιονίκης του Λονδίνου Γιάννης Χρήστου και ο Παγκ. Πρωταθλητής Διονύσης Αγγελόπουλος. Στόχος του πληρώματος, που ξεκινάει μία μεγάλη πορεία σε παγκόσμιες διοργανώσεις της Κωπηλασίας, η κατάκτηση ενός μεταλλίου!
Στην αποστολή της Εθνικής μας Ομάδας περιλαμβάνονται δύο ακόμη Γιαννιώτες κωπηλάτες με μεγάλες διακρίσεις.

Πρόκειται για τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Αποστόλη Λαμπρίδη και Ελένη Διαμάντη. Ο Λαμπρίδης θα αγωνιστεί στη Δίκωπο άνευ Ανδρών με τον Κωνσταντίνο Χρηστομάνο και η Διαμάντη στο Σκιφ Γυναικών.
Η Ελληνική Εθνική Ομάδα θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με επτά πληρώματα και συνολικά 13 αθλητές. Συνολικά στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν 36 χώρες με 659 αθλητές.

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.