Σε Πυροσβεστική, αστυνομία η Όλγα Γεροβασίλη

Συνεχίζει περιοδείες η επικεφαλής της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής» 

Μια έκπληξη περίμενε την υποψήφια Περιφερειάρχη Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη κατά την άφιξή της το πρωί της Τρίτης 6 Μαΐου στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πυροσβεστικής Ηπείρου, όπου, σε μια εντυπωσιακή επίδειξη την ενημέρωσαν για τα νέα συστήματα απεγκλωβισμού επιβατών από τροχαία ατυχήματα που πρόσφατα απέκτησε η Πυροσβεστική στην περιοχή μας.

Η κ. Γεροβασίλη συναντήθηκε με τον Περιφερειακό Διοικητή κ. Κώνστα και συζήτησαν για τη δράση και την προσφορά των Π. Υ. στην Ήπειρο, καθώς και για την πλήρη ετοιμότητα στην οποία βρίσκονται οι υπηρεσίες ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η κ. Γεροβασίλη εξέφρασε την εμπιστοσύνη της στην αποτελεσματικότητα των πυροσβεστών και την απόλυτη εκτίμηση στην διάθεση προσφοράς και στο έργο που επιτελούν.

Στην Αστυνομία

Στη συνέχεια, η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη επισκέφθηκε την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Τάξεως Ηπείρου υποστράτηγο Κων/νο Τρομπούκη και συζήτησαν θέματα που έχουν να κάνουν με την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής. Αμέσως μετά, η κ. Γεροβασίλη συναντήθηκε με τον Περιφερειακό Διευθυντή Ασφάλειας Ηπείρου ταξίαρχο Ανδρέα Παπιγκιώτη και αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που σχετίζονται με την αντιμετώπιση του κοινού εγκλήματος στην Ήπειρο.

…και για την Παιδεία

Τέλος, η επικεφαλής του συνδυασμού “Ήπειρος Ανατροπής” Όλγα Γεροβασίλη επισκέφθηκε την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ηπείρου κ. Δώρα Χουλιάρα, όπου κοινή διαπίστωση ήταν ότι η εκπαίδευση -και η παιδεία γενικότερα- αποτελούν πρώτιστο μέλημα κάθε κοινωνίας που σέβεται την ιστορία, το παρόν του πολιτισμού της και το μέλλον των ανθρώπων της.

 Το αυριανό πρόγραμμα 

Αύριο, Τετάρτη 7 Μαΐου η Όλγα Γεροβασίλη στις 11.30 θα επισκεφθεί το Δημαρχείο του Δήμου Δωδώνης και θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο κ. Κώστα Κατσανάκη, στο πλαίσιο των επαφών της με όλους τους Δημάρχους της Ηπείρου. Επίσης, αύριο Τετάρτη στις 8.30 το απόγευμα η κ. Γεροβασίλη θα επισκεφθεί τα εκλογικά κέντρα όλων των υποψήφιων Δημάρχων στο Δήμο Ιωαννιτών.

*Κλιμάκιο υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων της παράταξης “Ήπειρος Ανατροπής” θα επισκεφθεί στις 11.00 το πρωί το Κεφαλόβρυσο και αργότερα θα μεταβεί στο Βασιλικό.gerovasili_xouliara

gerovasili trompoukis

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.