Ρεάλ: Δέκατη φορά πρωταθλήτρια Ευρώπης

Η Ρεάλ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για 10η φορά στην ιστορία της με ήρωα τον Σέρχιο Ράμος που ισοφάρισε στο 93′.

Η «βασίλισσα» χτες βράδυ μετέτρεψε ένα χαμένο τελικό σε θρίαμβο και κατάφερε να σαρώσει με 4-1 (στην παράταση) την Ατλέτικο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το Champions League για 10η φορά στην ιστορία της και 1η μετά από 12 χρόνια, καθώς νίκησε την Ατλέτικο με 4-1 στην παράταση, σε έναν συγκλονιστικό τελικό στο “Εστάντιο ντα Λουζ” της Λισαβόνας. Η ομάδα του Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε κρατούσε την πρώτη κούπα στα χέρια της, καθώς προηγήθηκε με 1-0 στο 36′ με γκολ του Γκοντίν από το τραγικό λάθος του Κασίγιας, αλλά λύγισε στις καθυστερήσεις.

Αυτός είναι ο τέταρτος συνεχόμενος νικηφόρος τελικός της Ρεάλ στην διοργάνωση, ενώ περίμενε 12 χρόνια για να ξαναφτάσει εκεί, αφού τελευταία φορά είχε κατακτήσει το τρόπαιο το 2002 με την γκολάρα του Ζινεντίν Ζιντάν στον τελικό με την Λεβερκούζεν.

Η Ατλέτικο έφτασε μία ανάσα από την πρώτη της κούπα, αλλά τελικά ηττήθηκε και στον δεύτερο τελικό της, ενώ ο πρώτος ήταν πριν 40 χρόνια, όταν ισοφαρίστηκε από την Μπάγερν στο τελευταίο λεπτό τη παράτασης και έχασε με 0-4 στην ρεβάνς.

ΣΚΟΡΕΡ: 93΄Ράμος , 110΄Μπέιλ, 118΄Μαρτσέλο, 120΄Ροναλντο / 36΄ Γκοντίν

Πηγές: ertopen.com, sport24.gr, sport-fm.gr, dailygoal.gr

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.