Ν. Έξαρχος: Ισχυρό ΚΚΕ, δυνατό κίνημα

Ομιλία στην κεντρική εκδήλωση στα Γιάννενα

«Τα κόμματα της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη, με το καυγά μεταξύ τους που είναι για το πάπλωμα της κυβέρνησης-εξουσίας, θέλουν να ξεχάσει ο εργάτης, ο αγρότης, ο νέος, ο αυτοαπασχολούμενος ότι όλα τα βάσανα του έχουν τη ρίζα τους στο καπιταλιστικό σύστημα, την Ε.Ε. που επιδιώκει να κάνει πιο ανταγωνιστικό το κεφάλαιο στην Ευρώπη χρεοκοπώντας τους λαούς» ανέφερε ο Νίκος Έξαρχος, υποψήφιος ευρωβουλευτής του κομματος μιλώντας στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του κόμματος στα Γιάννενα.

Μιλώντας σε ένα κυρίως κομματικό ακροατήριο, το βράδυ της Τρίτης, στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων ο κ. Έξαρχος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «μιλάει δήθεν ενάντια στο μνημόνιο για να μην αντιπαλέψουμε τα μνημόνια διαρκείας της Ε.Ε. Οργίζονται δήθεν για τα αντιλαϊκά μέτρα, τρέχουν πρώτοι όμως να τα υλοποιήσουν υπογράφοντας συμβάσεις με μειώσεις μισθών και μεροκάματων. Ισχυρίζονται ότι τώρα θα δοκιμαστούν, ότι τάχα πρώτη φορά η ‘αριστερά’ του ΣΕΒ και του Τέξας θα κυβερνήσει».

kke_kosmos

ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΚΕ

Σύμφωνα με τον κ. Έξαρχο η ΕΕ μόνο χειρότερη μπορεί να γίνει.

«Στις 26 Μάη ο λαός έχει ανάγκη από ισχυρό ΚΚΕ. Αυτό είναι το πραγματικά νέο και ελπιδοφόρο μήνυμα που μπορούν να βγάλουν οι κάλπες. Η ψήφος στο ΚΚΕ εκφράζει γνήσια, αυθεντικά την αντίθεση και καταδίκη της Ε.Ε. Εκφράζει γνήσια την καταδίκη της κυβέρνησης και των κομμάτων του ευρωμονόδρομου. Η ψήφος στο ΚΚΕ δεν μεταλλάσσεται. Θα δώσει δύναμη για να ριζώσει η λαϊκή συμμαχία, να δυναμώσει το εργατικό, λαϊκό κίνημα. Να αναμετρηθεί νικηφόρα με την αντιλαϊκή επίθεση για πραγματική εργατική, λαϊκή αντιπολίτευση στην Ε.Ε., τα μονοπώλια και την εξουσία τους», κατέληξε.

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.