Λευκή επιταγή ζητά ο Αλ. Καχριμάνης

Ισχυρή εντολή από τους Ηπειρώτες η οποία όπως έχει αποδείξει η εμπειρία θα μετατραπεί σε λευκή επιταγή για μία ακόμη θητεία, με μηδαμινή λογοδοσία και έλλειψη θεσμών διαβούλευσης, όπως συνέβη στο απερχόμενο περιφερειακό συμβούλιο, ζητά ο Αλέκος Καχριμάνης.

Στο τελευταίο μήνυμα του πριν την εκλογική μάχη της Κυριακής, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου με την «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη», σε δήλωσή του:

Θέτει το κατά τη γνώμη του διαβύβευμα της Κυριακής , ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ στην κεντρική πολιτική σκηνή, στις επιπτώσεις που είχε στην Αυτοδιοίκηση η εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών: «Οι πολίτες της Ηπείρου προσέρχονται στις κάλπες με ένα σκοπό: Να εκλέξουν μια Περιφερειακή Αρχή που να μπορεί να σχεδιάζει. Να υλοποιεί έργα και παρεμβάσεις για την βελτίωση των υποδομών. Να λύνει προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών. Να ενεργοποιεί και να κινητοποιεί τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου. Να θέτει τις βάσεις για την ανάπτυξη της Ηπείρου. Αυτά ακριβώς διακυβεύονται στις εκλογές της Κυριακής, αυτά εγγυάται και πρεσβεύει η παράταξη της “Αξιοβίωτης Ανάπτυξης”.

Ζητά ουσιαστικά λευκή επιταγή από τους ψηφοφόρους για μία νέα θητεία: «Εμείς είπαμε αλήθειες. Μιλήσαμε με το έργο μας. Αποδείξαμε την προσπάθειά μας. Με το έργο μας που επιτελέσαμε, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, στα 3,5 χρόνια της θητείας μας, τον προγραμματισμό που είναι σε εξέλιξη, την αποδεδειγμένη ικανότητα αξιοποίησης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, γνωρίζουμε ότι έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ηπειρωτών. Αυτή η εμπιστοσύνη, ζητούμε να εκφραστεί κατά απόλυτο τρόπο σε θετική ψήφο. Να μετατραπεί σε δύναμη για την “Αξιοβίωτη Ανάπτυξη”, την παράταξή μας, που χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς συμβιβασμούς, τα επόμενα πέντε χρόνια θα δώσει τη μεγάλη μάχη για να οδηγήσει την Ήπειρο στο κέντρο της ανάπτυξης. Ισχυρή εντολή, σημαίνει ισχυρή Ήπειρος. Σημαίνει δυνατή φωνή στα κέντρα αποφάσεων». Γ.ΠΑΠ.

 

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.