Θα τρέξουν με πανσέληνο στο παραλίμνιο

Στις 14 Ιουνίου – Διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων

Ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων με τη συνεργασία του Δήμου Ιωαννιτών, της Περιφέρειας Ηπείρου, της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών, υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων), προκηρύσσει τη διοργάνωση του 1ου Νυκτερινού Παραλίμνιου Δρόμου Ιωαννίνων 2014, το Σάββατο 14 Ιουνίου, κατά την 1η πανσέληνο του καλοκαιριού.
Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει τον Αγώνα των 10 χιλιομέτρων που θα κινηθεί περιμετρικά του Κάστρου, του Παραλίμνιου Δρόμου, της Ακτής Μιαούλη και του Πεζόδρομου στα Γεφυράκια.  Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα θα είναι έξω από το Θεατράκι στη περιοχή των Παλαιών Σφαγείων.

Πληροφορίες Διαδρομής Αγώνα 10 χιλιομέτρων
Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στον Παραλίμνιο Δρόμο, έξω από το Θεατράκι των «Παλαιών Σφαγείων» στις 21:15μμ το απόγευμα. Χρονική Διάρκεια του αγώνα ορίζεται η 1ώρα και 45 λεπτά. Πέραν των 1:45ωρών, οι αθλητές θα συνεχίζουν τον αγώνα με δική τους ευθύνη. Θα υπάρχει όχημα που θα ακολουθεί τον τελευταίο αθλητή για τη τυχόν μεταφορά του στο σημείο εκκίνησης του αγώνα σε περίπτωση αδυναμίας συνέχισης του αγώνα.

Κόστος συμμετοχής 
Θα υπάρχει κόστος συμμετοχής (περιλαμβάνει τεχνικό Τ- shirt) 10€ για τις ατομικές εγγραφές και 8€/άτομο για τις ομαδικές εγγραφές με ελάχιστο όριο ατόμων για την ομαδική εγγραφή, τα 10 άτομα. Έγκυρες θα θεωρούνται οι συμμετοχές όπου εντός 2 ημερών θα κατατίθεται αποδεικτικό κατάθεσης στο email: sydromioanninon@gmail.com

Εγγραφές
Εγγραφές θα γίνονται:
α) Μέσω του ιστολογίου του αγώνα στο κάτω μέρος της σελίδας εγγραφών
β) Στα γραφεία του Συλλόγου (στο Συγκρότημα πρώην “Παλλάδιο”-Αμάλθειας 12) στα Καρδαμίτσια, κάθε Τετάρτη 6 με 8 το απόγευμα. Μπορείτε να μεταβείτε στα γραφεία μας από τα Καρδαμίτσια, από τα Ζευγάρια είτε από Αγία Τριάδα.
γ) Στο κατάστημα FIFTH ELEMENT επί της Δαγκλή και Παπάζογλου 1 στα Ιωάννινα, τηλ: 26510 37309.
Για ομαδικές εγγραφές μπορείτε να κατεβάσετε τη φόρμα επικοινωνίας και να μας την αποστείλετε στο email του Συλλόγου sydromioanninon@gmail.com
Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών είναι η Κυριακή 8 Ιουνίου 2014.

Δικαίωμα Συμμετοχής
Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους καθώς επίσης και παιδιά από 14 χρονών και άνω με υπεύθυνη δήλωση των γονέων τους ότι τους επιτρέπουν να συμμετάσχουν με δική τους ευθύνη στον αγώνα και υπό απαραίτητη συνοδεία κηδεμόνα – αθλητή.

Ιατρικός Έλεγχος
Οι αθλητές πρέπει με δική τους πρωτοβουλία να έχουν πρόσφατα υποβληθεί σε κατάλληλες ιατρικές εξετάσεις, να έχουν εξεταστεί από ιατρό ο οποίος επιτρέπει τη συμμετοχή τους στον αγώνα, μετέχουν δε στον αγώνα με δική τους ευθύνη.
Οι αθλητές δηλώνουν υπεύθυνα ότι αποδέχονται τους όρους συμμετοχής, όπως αυτοί αναφέρονται στην προκήρυξη και επιθυμούν να συμμετάσχουν στον αγώνα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ: http://fullmoonroadlake.blogspot.gr/

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.