Περιοδεία Γεροβασίλη στα Κεντρικά Τζουμέρκα

Εκδήλωση για τις ευρωεκλογές στην Άρτα με τον Δημήτρη Παπαδημούλη

Το πρωί της Κυριακής 11 Μαίου  η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη, συνοδευόμενη από τον υπ. αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Άρτας Βασίλη Γιολδάση και υπ. περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής» περιόδευσαν σε περιοχές των Κεντρικών Τζουμέρκων.

Συγκεκριμένα, η Όλγα Γεροβασίλη επισκέφθηκε και συνομίλησε με κατοίκους στο Κάτω Αθαμάνιο, στο Παλαιοκάτουνο και στοΒουργαρέλι,  όπου συναντήθηκε με το κλιμάκιο των υποψηφίων, που, με επικεφαλής τον Βασίλη Γιολδάση, είχε περιοδεύσει σεΤετράκωμο και Μεσούντα και στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Αθαμάνιο.

Η Όλγα Γεροβασίλη ενημέρωσε τους συγκεντρωμένους συμπολίτες μας για τις θέσεις και τις προτάσεις της παράταξης και περιέγραψε τα πρώτα βήματα που θα ακολουθήσει η νέα περιφερειακή αρχή, ώστε να ξεφύγει ο τόπος μας από το τέλμα και να ανοίξει ο δρόμος για την ανάταξη και ανάκαμψη της κοινωνίας της Ηπείρου.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της παράταξης, σε όλες τις περιοχές, οι κάτοικοι υποδέχθηκαν θερμά την υποψήφια Περιφερειάρχη, εκφράζοντας την στήριξή τους στον αγώνα που δίνει για να γίνει επιτέλους η ‘Ηπειρος τόπος ανάπτυξης και αξιοπρεπούς ζωής για όλους τους κατοίκους της.

Το απόγευμα της Κυριακής, η υποψήφια Περιφερειάρχης Όλγα Γεροβασίλη και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Άρτας Βασίλης Γιολδάσης, υποδέχθηκαν τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη στο εκλογικό κέντρο της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής» στην Άρτα.

Στις 8:30 το απόγευμα η Όλγα Γεροβασίλη χαιρέτισε την κεντρική εκδήλωση για τις ευρωεκλογές, στην πλατεία Κακαβά στην Άρτα, με ομιλητή τον Δημήτρη Παπαδημούλη, τονίζοντας ότι το μήνυμα των δυο Κυριακών του Μαΐου συμπυκνώνεται στο σύνθημα “Τρεις κάλπες, μία επιλογή. Να νικήσουμε!

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.