‘Οι ηλίθιοι’ από το 5ο Λύκειο Ιωαννίνων

Σήμερα στις 8.30 στο Καμπέρειο Θέατρο

 Το έργο του Νηλ Σάιμον «Οι ηλίθιοι» ανεβάζει σήμερα στις 8.30 το απόγευμα στο Καμπέρειο Θέατρο η θεατρική ομάδα του 5ου Λυκείου Ιωαννίνων σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων. Το συντονισμό της παράστασης έχουν οι καθηγήτριες Αναστασία Μπαφατάκη και Μαρία Μπίκα. Είσοδος ελεύθερη.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης:

Νεκτάριος Κωστόπουλος, Βασούλα Παπαγεωργίου, Ματίνα Εξάρχου, Χριστίνα Τσίκα, Μαρία Γιαννούλη, Ελένη Νούλη, Εύη Βεράι, Νίκος Καζαντζίδης, Σταυρούλα Καραγεώργη, Δώρα Μακολλάρη, Ελισσάβετ Βασιλείου, Νικήτας Τζιάλλας, Χριστόφορος Ντόβας, Λευτέρης Βανούσης

Αφηγήτρια: Ολυμπία Στέφου, Ηχολήπτης: Παύλος Λιάφος

Η ΥΠΟΘΕΣΗ
Οι Ηλίθιοι (Fools) είναι μια ανάλαφρη ρομαντική κωμωδία. Η ιστορία διαδραματίζεται στα τέλη του 1800σε ένα μικρό χωριό της Ουκρανίας, το Κουλιέντσικοφ. Ο δάσκαλος Λεόν Τολτσίνσκι καταφθάνει στο χωρίο και μετά από μερικές επεισοδιακές συναντήσεις με τους όχι και τόσο ευφυείς κατοίκους του χωριού θα βρει το σπίτι του νέου του εργοδότη, Ζουμπρίτσκι. Εκεί θα γνωρίσει τη σύζυγό του Λένια και την κόρη τους Σοφία την οποία και θα ερωτευθεί παράφορα. Θα παρατηρήσει όμως πάλι ότι και αυτή είναι το ίδιο αν όχι περισσότερο αδαής όσο και οι υπόλοιποι.
Σύντομα θα ανακαλύψει οτι η ηλιθιότητα των κατοίκων δεν είναι συμπτωματική αλλά το αποτέλεσμα μιας κατάρας που βασανίζει την περιοχή για 200 χρόνια, και πως θα πέσει και ο ίδιος θύμα της αν δεν καταφέρει σε 24 ώρες να εκπαιδεύσει τη Σοφία ή να παντρευτεί μια απόγονο της οικογένειας του ανθρώπου που έριξε την κατάρα..

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.