Λ. Νάτσης: Μήνυμα συνεργασιών η εκλογή Μπέγκα

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ

Με κριτική ματιά και ευχές υποδέχεται την εκλογή του Θωμά Μπέγκα στη δημαρχία της πόλης η παράταξη «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή» με επικεφαλής το Λάζαρο Νάτση. Αφού συγχαίρει τον κ. Μπέγκα για την εκλογή του τονίζει ότι, πιστή στις αρχές που διακήρυξε κατά την προεκλογική περίοδο, μέσα από το δημοτικό συμβούλιο «θα αγωνιστεί για να υιοθετηθούν οι θέσεις και προτάσεις της, για πολιτικές και αποφάσεις που θα οδηγούν στην αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που απασχολούν το δήμο και τους πολίτες».

Επισημαίνει ταυτόχρονα ότι η επικράτηση της παράταξης Μπέγκα με μεγάλη διαφορά από την παράταξη του Ν. Γκόντα, «αυξάνει και τις υποχρεώσεις της έναντι των συνδημοτών και, αναμφίβολα, αποτελεί μήνυμα για αναζήτηση ευρύτερων συνεργασιών και κοινωνικών συμμαχιών για να ξεπεραστούν τα τεράστια προβλήματα που συσσώρευσε η μνημονιακή πολιτική, τόσο στην λειτουργία του δήμου, όσο και στην κοινωνία».

ΣΤΗΡΙΞΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ

Η παράταξη «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή» δηλώνει ακόμη ότι «θα συνεχίσει, εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου, τον ωραίο αγώνα που άρχισε και θα σταθεί κριτικά απέναντι στη δημοτική αρχή. Θα στηρίζει αποφάσεις που θα σηματοδοτούν αλλαγή πολιτικής και αποτελεσματικής λειτουργίας του δήμου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά θα διαφωνεί με άλλες που θα κινούνται εκτός των δικών της θέσεων και αρχών».

«Η νέα δημοτική αρχή, ελπίζουμε να μην είναι απλά η συνέχεια της απερχόμενης, αλλά η αρχή για έναν δήμο με καταλυτικό ρόλο, για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση διεκδικητική και στο πλευρό του σκληρά δοκιμαζόμενου πολίτη», καταλήγει η παράταξη την οποία στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές σε συνεργασία με τους Οικολόγους Πράσινους.

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.