Λαϊκή Συσπείρωση: Πού περιοδεύουν σήμερα οι υποψήφιοι

Συνεχίζονται οι περιοδείες των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», των υποψηφίων στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές τους οποίους στηρίζει το ΚΚΕ, σε Δήμο Ιωαννιτών και Περιφέρεια Ηπείρου. Αναλυτικά το πρόγραμμα της Δευτέρας 5 Μαίου.

-Στις 9:00πμ θα πραγματοποιηθεί περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ και υποψήφιων της Λαϊκής Συσπείρωσης, με επικεφαλής την υποψήφια Περιφερειάρχη Ηπείρου Όλυ Τσουμάνη, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

-Στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ και υποψήφιων της Λαϊκής Συσπείρωσης, με επικεφαλής τον υποψήφιο δημοτικό Σύμβουλο του δήμου Ιωαννιτών Μπάμπη Παππά, στο Άσυλο Ανιάτων.

-Στις 10:00πμ θα πραγματοποιηθεί περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ και υποψήφιων της Λαϊκής Συσπείρωσης, με επικεφαλής τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ιωαννίνων Γιώργο Πρέντζα, σε φαρμακαποθήκες στην πόλη των Ιωαννίνων.

-Στις 7:30μμ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση- συζήτηση στο Άλσος Ιωαννίνων, στην ταβέρνα «ΚΗΠΟΣ» που θα μιλήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιωαννιτών Τάκης Τασιούλας.

-Στις 8:00μμ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση- συζήτηση στους Αμπελόκηπους Ιωαννίνων, στην ταβέρνα «ΚΑΜΩΝΑΣ» που θα μιλήσει ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ιωαννίνων Γιώργος Πρέντζας.

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.