Κατρούγκαλος, Ρομπόλης, Χριστόπουλος στο εκλογικό της Ο. Γεροβασίλη

Στο εκλογικό κέντρο της Όλγας Γεροβασίλη στην Άρτα βρέθηκαν, το μεσημέρι του Σαββάτου, 3 Μαίου 2014 οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος, Σάββας Ρομπόλης και Δημήτρης Χριστόπουλος.
Ο υπ. ευρωβουλευτής, καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Κατρούγκαλος είχε προγραμματισμένη συνάντηση με εκπαιδευτικούς της Άρτας, που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, λόγω κατάργησης της ειδικότητάς τους και βρίσκονται κυριολεκτικά στο κατώφλι της απόλυσης. Οι “καταργημένοι” εκπαιδευτικοί ενημερώθηκαν από τον κ. Κατρούγκαλο για την πορεία της υπόθεσής τους ενόψει της επικείμενης απόφασης του ΣτΕ και για τις νομικές δυνατότητες παρέμβασης.
Οι υπ. ευρωβουλευτές Σάββας Ρομπόλης, Επιστημονικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, ομότιμος καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου και Δημήτρης Χριστόπουλος, Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, αναπληρωτής καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο βρέθηκαν στην Άρτα και επισκέφθηκαν το εκλογικό κέντρο της Όλγας Γεροβασίλη, με την ευκαιρία της συμμετοχής τους στην ανοικτή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 3/5, στο ξενοδοχείο Κρόνος, με θέμα «Ευρώπη σε Κρίση: Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα σε Κρίση».
Τους τρεις υπ. ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχθηκαν η υπ. Περιφερειάρχης Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη, ο υπ. αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Άρτας Βασίλης Γιολδάσης, ο υπ. δήμαρχος Ν.Σκουφά Μπάμπης Πεσλής, φίλοι της παράταξης και πολίτες της Άρτας, που έσπευσαν να χαιρετήσουν τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και να ενώσουν τη φωνή τους στο μήνυμα που θα σταλεί τις 2 Κυριακές του Μαΐου: «Ως εδώ, δεν πάει άλλο».

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.