Γιάννενα: Θρίλερ και φαβορί σε τέσσερις Δήμους

topia1

Δεύτερο εκλογικό γύρο έχουμε σήμερα σε τέσσερις Δήμους του νομού Ιωαννίνων καθώς στα Βόρεια Τζουμέρκα από την πρώτη Κυριακή ο Γιάννης Σεντελές επικράτησε με σχεδόν…σταλινικό ποσοστό (87,7%) της προερχόμενης από το ΚΚΕ Τασίας Κίτσου, ενώ στο Δήμο Πωγωνίου ο Κώστας Καψάλης επικράτησε επίσης από την πρώτη Κυριακή.

Θρίλερ προβλέπεται στο ΔΗΜΟ ΖΙΤΣΑΣ όπου αναμετρώνται ο Βασίλης Γαρδίκος (προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ) με ένα από τα «πουλέν» του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη, τον επί χρόνια νομαρχιακό και περιφερειακό σύμβουλο Μιχάλη Πλιάκο.

Ρυθμιστής εδώ ο Χρυσόστομος Βούζας ο οποίος για μία ακόμη φορά δεν κατάφερε να μπει στο β’ γύρο κρατώντας ωστόσο σταθερό ποσοστό. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι ο κ. Βούζας, παρότι παλαιότερα είχε διατελέσει συντονιστής της νομαρχιακής επιτροπής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ, σήμερα θα στηρίξει τον κ. Πλιάκο.

Αντίστοιχη εικόνα στο ΔΗΜΟ ΔΩΔΩΝΗΣ όπου το δίλημμα έχει γεωγραφικό προσδιορισμό: δήμαρχος από τη Δωδώνη (Κώστας Κατσανάκης-ΠΑΣΟΚ) ή τη Λάκκα Σούλι (Χρήστος Ντακαλέτσης-Νέα Δημοκρατία).

Στο ΔΗΜΟ ΜΕΤΣΟΒΟΥ οι πληροφορίες θέλουν τον τρίτο της αναμέτρησης, κ. Τσόδουλο να καλοβλέπει μία συνεργασία με τον κ. Τζαφέα (παλιότερα δήμαρχο) ο οποίος θα αναμετρηθεί με τον νυν δήμαρχο Νίκο Τσομπίκο.

Όσο για το ΖΑΓΟΡΙ αυτή τη φορά οι πιθανότητες είναι με το μέρος του κ. Σπύρου ο οποίος προεκλογικά συνομίλησε με την παράταξη του κ. Δαλκαβούκη , αλλά θα πρέπει να κερδίσει και τις ψήφους του κ. Τσουμάνη (ΝΔ) ώστε να επικρατήσει του …ισόβιου δημάρχου Γαβριήλ Παπαναστασίου.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.